Динко и Людмила влязоха в остър спор в къщата на Биг Брадър

  • 28 ноември 2017 21:20

  • 7658
  • 5
Динко и Людмила влязоха в остър спор в къщата на Биг Брадър
©

Динко и Людмила влязоха в остър спор в къщата на Биг Брадър. Захажаева го обвини в лъжа, след като ямболията разказа на колко места в света е бил. Тя го упрекна затова, че е излъгал, че ще влиза в къщата. „Не ти се получи, скъпи. Ти си измъчвал хора на границата.“

Никога не съм мислил, че ще съм толкова популярен, колкото съм в момента. Животът е една игра, така ми е изнасяло - така съм го казал. Те политиците лъжат, пък аз ли няма“, призна ловецът на бежанци.

Показаха ти същността“. „Ти си една балалайка, нямаш принципи“, обвини го майката на Албена Вулева.

Утре пак ще ги вържа и ще ги оставя да висят по дърветата. Какво правят в България?“, разгневи се Динко.

Чуха се още обвинения за предателство.

Новата седмична мисия даде начало на първите и единствени по рода си Зимни олимпийски игри в Нови хан. Съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора, а всеки от тях ще трябва да премери сили с представител на другия отбор в различни дисциплини. Мотивацията и хъсът за победа отново ще се върнат в Къщата, а кои звезди ще станат първите олимпийски шампиони, ще разберем тази вечер.

По време на предаването снощи, зрителите решиха с шоуто да се раздели рапърът Дий. На излизане той призна, че не му е достигнала психика, за да се пребори с играчите в Къщата, но не съжалява, защото е намерил много нови приятели.

По-късно конфликтът ескалира, след като Динко реши да даде на Луна цигари. Това вбеси Людмила. "Дърто плешиво говедо", обиди го рускинята.

Динко не й остана длъжен й я нарече дърта компаньонка и овца.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7658 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ххх

2017.12.12 | 14:21

5
Мислех че тая глупост вече са я махнали от ефир :X

2017.12.12 | 14:20

4
Тая руска пачавра няма ли кой да е убие и спаси от мъките бе ? Дъщеря й нарече емигрантите мръсни негри и паразити които само че са преминали границата незаконно заслужават затвор,а тя обвинява Динко че се е опитал да предотврати престъпление като ги задържи..нещо което е за
Албена Вулева

2017.12.12 | 14:20

3
Оххх сега виждам колко е гнусна майка ми отвратително говедо не чистоплътна смрад гнус ме е от собствената ми майка моризлива дърта пача!!! Усра!! Дии беше номер едно!!!
ДА ИЗИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти -рубладжий

2017.12.12 | 14:20

2
ТАЯ ДЪРТА руска КУРВА ЗАЩО ИЗОБЩО Я ПУСКАТ ВЪВ ЕФИР
Ученика

2017.12.03 | 15:15

1
Пинко е най-обикновен мародер с високопоставени пазители... Участието в това така наречено "ШОУ" е също награда от пазителите му.

Добави коментар

Водещи новини