Първи гаф на Меган Маркъл в двореца (видео)

  • 28 ноември 2017 15:20

  • 51138
  • 0
Първи гаф на Меган Маркъл в двореца (видео)
© Gettyimages

Бъдещата съпруга на принц Хари - актрисата Меган Маркъл сътвори първи кралски гаф. Звездата от "Костюмари" наруши традицията на годежа в британския кралски двор, чието начало бе дадено от Даяна и продължена от Кейт Мидълтън, пише в. "Дейли Експрес".

След обявяването на новината за годежа с принц Хари, 35-годишната актриса се появи заедно със своя любим пред двореца Кенсингтън. Тя бе облечена в бяло палто и тъмносин костюм. Елегантната горна дреха на актрисата незабавно породи неистов интерес към нейните създатели - канадските дизайнери Лайн дъ Лейбъл със седалище в Торонто.

Желанието на почитателите на британската монархия, а и не само, да се сдобият с палтото от есенно/зимната колекция се оказа толкова силно, че сайтът на модната къща се срина.

По време на първото им съвместно интервю след обявяването на годежа, Меган Маркъл заложи на тъмнозелена рокля без ръкави. То бе дадено пред Би Би Си.

За разлика от майката на принц Хари, принцеса Даяна, и съпругата на по-големия му брат Уилям, херцогинята на Кембридж Кейт, които носеха сини тоалети във въпросния паметен ден, Меган Маркъл заложи на тъмнозелена рокля. Тя е дело на миланските дизайнери P.A.R.O.S.H. Цената на роклята е под 500 долара и след излъчването на интервюто се е разпродала като топъл хляб. Тоалетът на Маркъл бе допълнен от обувки на Aquazzura от велур в телесен цвят. Цената им в луксозния каталог "Нойман Маркус" е около 400 долара.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
51138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини