Наркопласьор опита да избяга от полицията, блъсна патрулка и друга кола

  • 27 ноември 2017 19:51

  • 6096
  • 3
Наркопласьор опита да избяга от полицията, блъсна патрулка и друга кола
© Булфото (архив)

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на четирима души от група за разпространение на наркотици, действала в Кюстендил и София.

Участниците са задържани в събота при специализирана операция на ГДБОП и прокуратурата, съобщават от държавното обвинение.

Според доказателствата групата е разпространявала наркотици от декември миналата година, предимно кокаин и марихуана. При ареста у задържаните са намерени наркотици – общо около 200 г. марихуана и 90 г. кокаин, разфасовани на дози. Иззети са везни, тефтер със записки за продажбите, DVR, мобилни телефони и други доказателства за престъпна дейност.

При задържането на един от участниците в Кюстендил, автомобилът му "Мерцедес" бил засечен от служителите на МВР. Той направил опит да избяга - дал газ, ударил една от полицейските коли, блъснал и друг автомобил, който бил паркиран. След като изхвърлил разфасовките с наркотици през прозореца, надявайки се това да остане незабелязано, спрял и се предал.

На четиримата е наложено прокурорско задържане до 72 часа. Прокуратурата иска от съда налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на трима от тях. На четвъртия участник в групата е наложена „Парична гаранция“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6096 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.12.08 | 12:18

3
бягал е от конкуренцията

2017.12.08 | 12:17

2
СПОКО СЛЕД ДВА МЕСЕЦА СА НА ВЪН
Конкуренцията:

2017.11.28 | 11:27

1
И ти бягаше От майка ти,ама тя Горката, те събра от килима,където те беше изтървал баща ти!

Добави коментар

Водещи новини