Екатерина Захариева: От 1-ви декември ще може да се пътува в Канада без визи. Това не позволява рабо

  • 27 ноември 2017 08:44

  • 5755
  • 3
Екатерина Захариева: От 1-ви декември ще може да се пътува в Канада без визи. Това не позволява рабо
© БНТ

От 1-ви декември ще може да се пътува в Канада без визи. Това не позволява работа там, но за бизнес пътуване, посещение при роднини и визити ще е свободно. Трябва електронна регистрация, което ще е разрешително за пътуване. То е валидно за 5 години и е само, ако се пътува по въздух. Заплаща се еднократна такса от 7 канадски долара и не важи за морски и сухоземни пътувания. Повтарям, че тези 6 месеца, които се отпускат, не позволява работа, това става по друг ред. Това заяви министърът на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в сутрешния блок на БНТ.

В рамките на 3 години ще се стремим отказите на визи от САЩ да паднат до 3%, в момента те са 15%, допълни тя.

Надяваме се да паднат многократно цените за обмен на данни и разговори в Македония. Има сътрудничество с Република Македония в туризма, отбраната, енергетиката, вътрешните и външните работи. Министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета работи интензивно за комуникациите и в Сърбия и други съседни държави. Независимо какво е управлението в държавите, които още не са членки на Европа, приоритет е влизането в Европейския съюз, каза още министър Захариева.

Балканският маршрут е овладян, кризата с незаконната имиграция е най-голяма. Европейските граждани не правят разлика между незаконни имигранти и бежанци. В момента най-голямото предизвикателство е Либия и централно средиземноморския път. България е държавата, която най-добре се справя с границите си, подчерта тя.

България има традиционно добри отношения с Близкия Изток и Кувейт. Тя е дървата която се опитва да посредничи и има балансираща роля в Близкия Изток. Ще има отношения за търговия и пренос на знания. Ще се подпише споразумение за двойно данъчно облагане във връзка с търговията със Саудитска Арабия, завърши Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5755 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
dsa

2017.11.27 | 20:59

3
айде бе,ти ще ми кажеш дали мога да работя или не, ще ти счупя очилата
БЪЛГАРИТЕ РАБОТЯТ НА ЗАПАД НЕ ВЪВ руска КОЧИНА

2017.11.27 | 20:59

2
ЗАЩО ВСИКИ БЪЛГАРИ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД ЗАЩО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КАРАТ ЗАПАДНИ МАШИНИ А ЕДНА ШЕПА ПЕДАЛИ ПРОДАЖНИ рубладжий РЕВЪТ ЗА руската ПИЯНА МИРИЗЛИВА КОЧИНА ???????????????????????????????????????????????????????
Защо Българите не работят в България а в западната

2017.11.27 | 20:56

1
ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ НЕ РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ЗАПАДНИТЕ ПЕДЕРАСТИ И ТРЕТОПОЛОВИ ИДИОТИ КОЙТО РАЗТУРИХА ДЪРЖАВИЦАТААА !!!!

Добави коментар

Водещи новини