Харесайте facebook страницата ни

Котаракът Румен стана блогър на годината

Най-известният български котарак в социалните мрежи получи отличието "Блогър на годината". Той беше награден по време на международна изложба на котки в столицата, предаде БТВ.

Фейсбук-страницата на 7-месечния британец има вече близо 14 000 фенове. Стотици от тях успяха да видят на живо котарака Румен и да си купят картички с автограф.


Средствата ще отидат за организация за защита на животните. „Ние сме тук не само и заради тази купа, а и с една друга цел – да съберем пари за бездомни котки, които са пострадали и за тях се грижат „Летс Адопт България”. Инициативата досега е много успешна, не съм предполагала, че толкова много хора ще дойдат и съм много, много щастлива”, сподели Наталия Атанасова, неговата стопанка, или по-известна като Ч.Т. – чистачът на тоалетната на Румен.

Идеята за фен-страницата дошла, когато тя осъзнала, че в личния й профил има снимки само на британеца. „И реших, че това няма как да продължи така. И си го отделих в друга страница – да си се излага там на воля и да си разлива акъла, а пък аз да си водя моя мизерен личен живот на моя си профил”.

Така Румен набира популярност заради цветните си истории и още по-цветния си език. „Неговият глас в моята глава фъфли. Мдам. Правописът му е отвратителен, той не ползва пунктуация, не схваща етимологията на думите, бърка м с н, б с г, ама хич не му пука. Прави го със самочувствие и хората му прощават”, допълва Наталия.

За петте си месеца съжителство, Наталия вече е приела ролята на подчинена. Тя е категорична, че вкъщи командва той и се съобразяват изцяло с неговия режим.

Коментари
Коментари (1)
Коментирай
124 (гост)
22.02.2018 | 00:22

НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар