Тръмп отклонил оферта на сп. "Тайм" да стане отново личност на годината

  • 25 ноември 2017 07:12

  • 1911
  • 1
Тръмп отклонил оферта на сп. "Тайм" да стане отново личност на годината
© gettyimages

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския твърди, че е отклонил оферта на американското списание "Тайм" да го обяви за втора поредна година за личност годината, предадоха световните агенции.

Очевидно Тръмп е бил обиден, че списанието е поставило някои условия, отбелязва АФП. "Списание "Тайм" се свърза с мен, за да каже, че ВЕРОЯТНО ще бъда посочен за мъж (личност) на годината, като миналата година, но трябваше да дам съгласието си за интервю и фотосесия", написа в Туитър Тръмп. "Казах, че вероятно това не е достатъчно и отказах. Мерси все пак!", допълни той.

Сп. "Тайм" всяка година определя личност на годината. Това е личност, която е белязала най-силно отминалата година, било то за добро или за лошо. Тръмп бе личност на 2016 г. и тогава бе представен като "Президент на разделените американски щати". През 2015 г., 2014 г. и 2012 г. Тръмп се оплака в Туитър, че никога не е бил избиран за личност на годината от списанието.

Миналия юни в редица голф клубове на милиардера се появи фалшива корица на изданието на със снимка на Тръмп на нея. "Тайм" обявява личност на годината от 1927 г. Победителят се избира от редакцията на изданието, като се взима предвид и гласуване на читателите. Личността на 2017 г. ще бъде обявена на 6 декември.

По повод написаното от Тръмп в Туитър сп. "Тайм" пише също в Туитър: "Президентът греши за нашия начин да избираме личност на годината. ТАЙМ не коментира избора си преди публикуването му, което е на 6 декември", предаде БТА, позовавайки се на АФП.

Последвайте канала на

БТА
1911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
CNN -Fake News

2017.11.27 | 08:15

1
Many Men

Добави коментар

Водещи новини