Светът става непредсказуем, властва неопределеността

  • 24 ноември 2017 06:19

  • 6423
  • 0
Светът става непредсказуем, властва неопределеността
© pixabay.com

Луната е в знак Водолей. Започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали.

Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Подходящо време за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото близките и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови.

7 лунен ден започва от 11:57ч и продължава до 12:33ч на следващия ден – Днес с особена сила важи правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане в същия ден, а след известно време. Вие и вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съдидание, за реализация на идеи и планове. Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Силата на словото е голяма в този лунен ден. Каквото кажете, може да се осъществи, затова внимавайте какво говорите. Не отправяйте клетви. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Секса по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Луната ви призовава към романтичен и страстен секс, така че не се отказвайте!

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

7-ти лунен ден – символ: Петел, жезъл, Роза на ветровете

Хората, родени в 7-ми лунен ден имат добро здраве, добра памет и добре развито чувство за хумор. Обикновено са мобилни и леки, способни мигновено да схванат информацията и бързо да се ориентират в менталните потоци. Но тъй като се отличават с лекомисленост и несериозност, често нямат собствено мнение и не са способни на истински и дълбоки чувства. Обичат интригите и да противопоставят един човек на друг. Понякога имат склонност към клюки и злословие, което усложнява живота им и този на другите.
Често от тези хора стават добри брокери, консултанти, търговци, писатели, преводачи, журналисти. Като цяло за тях е крайно противопоказно уединението или изолацията от обществото, тъй като могат да се реализират само чрез общуването, информационния поток и словото, въпреки че има моменти, когато трябва да замълчат.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6423 0

Свързани новини

Водещи новини