Явор Нотев: Истината е, че оставката на Главчев беше обсъждана. Явно Валери Симеонов не е бил информ

  • 23 ноември 2017 18:46

  • 6429
  • 4
Явор Нотев: Истината е, че оставката на Главчев беше обсъждана. Явно Валери Симеонов не е бил информ
©

Последиците от наказанието, което наложи Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в на Корнелия Нинова, се оказаха несъразмерни на самото наказание. Оставката на колегата Главчев беше тежък удар и тя не реши нито един проблем.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ зам.-председателят на НС Явор Нотев. "Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в има своето достойнство. Чисто човешки трябва да му отдадем необходимото уважение. Ние от Обединени патриоти бяхме категорично против подаването на оставка на председателски съвет. Той се проведе непосредствено преди внасянето на точката за оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Явно г-н Валери Симеонов не е бил осведомен и информиран за този съвет. Той не присъства на него. Истината е, че оставката беше обсъдена. Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в сам заяви, че ще подаде оставка. Не е имало преки послания от премиера Бойко Борисов към Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Волен Сидеров заяви категорично нашата позиция, че сме против тази оставка. Няма разум в подобно поведение, защото то не повдига авторитета на парламента. Аз съм убеден, че ако можеше да се върне времето назад, участниците в този конфликт нямаше да реагират по този начин", категоричен беше той.

"Клишето за езика на омразата очаквам да се чуе по всеки повод и при всяка среща. Аз също мога да дам проимер за език на омразата от страна на ДПС. Велислава Кръстева цитира Ботев с идеята да обиди групата на ОП. Нейното цитиране беше извадено от контекста и целеше да провокира. При посещението на Антонио Таяни те раздаваха едни брошурки като нелегална организация.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6429 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.12.03 | 08:54

4
МЕТОДА НА ГЛАВЧЕВ Е ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ПРЕЗ СЕДЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА М. В.
Юрая Хийп

2017.12.03 | 08:54

3
Тъпак

2017.12.03 | 08:54

1
Доброто е че си показахте лицето -лакомо и и подмазваческо ..лошото е за вас ..вече никой не ви вярва на празните приказки...на следващото броене -без вас...
МЪПЕТ ШОУ!

2017.12.03 | 08:54

2
Скачени съдове! ДС-ДПС с ДС-Патриотите! Дясното БКП-ГЕРБ с лявото БКП-БСП! И всичките московски мекерета!

Добави коментар

Водещи новини