Доналд Тръмп: Америка трябва да е благодарна за постиженията на администрацията ми

  • 23 ноември 2017 18:08

  • 1500
  • 1
Доналд Тръмп: Америка трябва да е благодарна за постиженията на администрацията ми
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския прекара сутринта на четвъртък, пишейки съобщения в социалната мрежа „Туитър“. Той вярва, че през тази година американците трябва да са благодарни за постиженията на администрацията му, която е успяла да укрепи икономиката и да „намали рекордно“ бюрократичните регулации, предава американската новинарска телевизия Fox News, цитирани от агенция Фокус.

Той съобщи на последователите си в Туитър, че „страната им е започнала да се представя много добре“ и отново повтори обещанието си да построи стена на границата между САЩ и Мексико.

„Честит Ден на благодарността, вашата страна започна да се представя много добре. Работните места се завръщат, отбелязват се най-високите нива във фондовата борса за всички времена, военните ни стават наистина мощни, ще построим СТЕНАТА, Службата за ветераните вече се грижи за тях, страхотен Върховен съд, рекордно намаляване на бюрократичните регулации, най-ниската безработица от 17 години...!“, написа американският лидер в „Туитър“.

Освен това, той проведе видеоконференция с американските войници, разположени из целия свят. Тръмп им каза, че печелят крупни победи под наблюдението му. Той заяви пред военнослужещите, че в последните месеци е регистриран по-голям прогрес в борбата с талибаните в Афганистан и „Ислмска държава“, отколкото през целия период на предишната администрация.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1500 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мт Гонтаж

2017.11.26 | 22:49

1
Махни тея смотани визи и остави хората да си харчат парите в държавата ви. Тогава ще ти благодарят много хора. Учи се от Трюдо. Стига дърташки мантри , ако можеше да направиш нещо велико щеше фирмите ти да са ок мр. Фалит , и забравих да ти кажа: Уволнен си !!!

Добави коментар

Водещи новини