8 години затвор за 22-годишен, блудствал и пребил две малолетни момчета

  • 23 ноември 2017 17:05

  • 6499
  • 1
8 години затвор за 22-годишен, блудствал и пребил две малолетни момчета
© pixabay.com (архив)

Окръжният съд в Бургас наложи осем години "лишаване от свобода" на 22-годишния Васил Чолаков за побой и блудства с две малолетни момчета и грабеж спрямо друго.

Наказанието ще бъде търпяно при първоначален "строг" режим. Присъдата на Окръжния съд е окончателна и не подлежи на обжалване, съобщиха от пресслужбата на съда. Деянията са извършени през месец юни миналата година. С едно от момчетата Васил Чолаков се е гаврел няколко пъти в рамките на седмица, като е използвал физическа сила и заплахи.

Вторият случай е отново с 13-годишно момче, което насила издърпал зад трафопост близо до детска градина "Делфин". За да удовлетвори желанията му, момчето е било бито с юмруци и заплашено с нож. Същата вечер, около 23,20 часа Васил Чолаков е нападнал друго малолетно момче, което издърпал на неосветено място до блок 601 в комплекса "Меден Рудник". Там момчето е пребито и ограбено.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6499 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МТ ГОНТАЖЖЖ

2017.11.25 | 19:34

1
На Васко Чолаков му пожелавам изкренно в затвора да пречупят всичко мъжко в него. Нека аспуха му бъде като попски ръкав , но това ще му е малко за зверствата. Пожелавам му да падне духом и да се самоубие после.

Добави коментар

Водещи новини