Задържани са двама 19-годишни младежи, извършили въоръжен грабеж в с. Бистрица

  • 23 ноември 2017 16:03

  • 3003
  • 0
Задържани са двама 19-годишни младежи, извършили въоръжен грабеж в с. Бистрица
© Булфото

За броени дни столични полицаи разкриха извършителите на въоръжен грабеж. На 14 ноември, около 3.40 часа, в Осмо РУ бил получен сигнал за извършен въоръжен грабеж в игрална зала в с. Бистрица. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На място незабавно са изпратени полицейски екипи. Пред тях крупието в залата заявил, че около 3.30 часа електричеството в обекта било спряно, а двама непознати го нападнали, заплашили го с пистолет, напръскали очите му със спрей, отнели наличните в касата пари и избягали. На местопроизшествието бил извършен оглед, по случая - образувано досъдебно производство.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни и процесуално- следствени действия били установени и задържани извършителите на деянието - 19-годишните М. Й. от Кокаляне и Я. Г. от София, криминално проявен за грабежи. След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура двамата са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл.198 от НК. На М.Й. е наложена мярка за неотклонение „подписка”, а на Я. Г. – „задържане под стража” за срок до 72 часа.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3003 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини