Холандски десен политик: Руснаците може да ни научат на патриотизъм

  • 23 ноември 2017 15:44

  • 2720
  • 1
Холандски десен политик: Руснаците може да ни научат на патриотизъм
© gettyimages (архив)

Руснаците може да ни бъдат учители по патриотизъм, каза лидерът на крайнодясната холандска патия на свободата Хеерд Веилдерс пред изданието в страната си Елзевир вейкблад.

Пред медията политикът заяви, че в Западна Европа националните държави са поставени под заплаха. "Липсва методична работа по възпитанието на децата в любов към родината. В това направление ние можем да се поучим от руснаците. Те могат да станат наши учители по патриотизъм", каза той.

Известният с антимигрантската и антимюсюлманската си реторика Вилдерс посочи още, че в много членки на Европейския съюз, включително и в Холандия, се шири русофобия. "В пропагандата се прибягва и до фалшиви новини", заяви политикът.

Вилдерс също каза за планирано посещение в Русия през идната година. "Искам да се срещна с Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и да произнеса реч пред парламента в Москва," посочи още крайнодесният политик.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2720 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мт Гонтаж

2017.12.28 | 01:50

1
Тоя изкукалия как открито си заявява кой му плаща. И той и Волен и онова човекоподобно с раздалечените очи Фараж. Ами земете ги поканете на гости за 45 г. с танковете. Заредете се с водка , и много търпение. Те ще дойдат и ще ви научат все на хубави неща и патриотизъм. Както ни научиха нас и цяла ИЕвропа. Още си знаем уроците даже.

Добави коментар

Водещи новини