Емил Христов бил изненадан от номинацията му за зам.-председател на парламента

  • 23 ноември 2017 13:41

  • 1547
  • 0
Емил Христов бил изненадан от номинацията му за зам.-председател на парламента
© Novini.bg (архив)

Емил Христов бил изненадан от номинацията му за зам.-председател на Народното събрание, призна той пред журналисти в кулоарите.

В началото на днешното пленарно заседание по предложение на ПГ на ГЕРБ депутатът попълни овакантеното място на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, която миналия петък пое парламентарния председателски пост, след оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Христов уточни, че кандидатурата му е била първо обсъдена в групата, преди да бъде обявена и гласувана в пленарната зала.

Доводът да бъда издигнат, вероятно, е опитът ми като председател на Общинския съвет в Стара Загора, допусна Емил Христов. По думите му, градът се е превърнал в образец как местните власти трябва и могат да работят заедно за развитието на един град.

Свикнал съм като военен, като получа задача, да я изпълня по най-добрия начин, обясни той работата си в Общинския съвет на Стара Загора.

Христов изрази увереност, че Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще се справи добре като председател на парламента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1547 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини