Ученици от Пловдив организираха бой пред публика (видео)

  • 23 ноември 2017 09:16

  • 5811
  • 3
Ученици от Пловдив организираха бой пред публика (видео)
©

Не „кървав спорт” със залагания, а неуредени лични взаимоотношения според директора на Английската гимназия в Пловдив Николай Радев стои зад скандалното видео с бой на двама ученици пред публика.Той посочи, че кадрите са от петък, но чак сега са придобили публичност. Единият от участниците в схватката без правила е възпитаник на гимназията, а другият – негов познат от друго училище, уточни Радев пред БТВ.

„Не е имало такава организация, каквато излезе по медиите, едва ли не със залагания”, подчерта директорът. Двете момчета имали спор в социалните мрежи, който пренесли на открито място на 500 метра от школото.Николай Радев каза, че не е разпознал свои ученици сред „публиката”, но именно след сигнал от децата зам.-директор, двама учители по физическо и полиция са прекратили боя.

Органите на реда и прокуратурата няма да се занимават със случилото се. Момчето от Английската е определило пред директора действията си като „келешка постъпка”.

Предстои педагогически съвет, като класният ръководител е предложил последно предупреждение за преместване в друго училище.

„Ученикът вече е подал документи за елитен английски университет”, отбеляза Радев и коментира, че наказанието вероятно ще го стресне достатъчно, за да не се замесва повторно в подобни ситуации.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5811 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.22 | 21:12

3
Хахахаха абе директора ти кого ги разправяш тея??? Това са типични ММА фенчета и е повече от очевидно че всичко е предварително организирано и е поканена публика и снимачи,а тея хубавци са с подходящо за схватка облекло...и как почва боя само...единствено липсва рефер!
Коста

2018.01.22 | 21:12

2
Какво друго да правят примитивите?!!!Семейството и училището ги създават такива. Майките и бащите бачкат, поркат, ходят по молове, учителите и те милите повечето посредствени и почти толкова прости, като родителите.Деца без вяра, интелект и работа, какво друго да правят?!!!!
Haskovo

2017.11.23 | 23:17

1
Това са пълни простотии.Как може една национална медия да се занимава с такива глупости.Вместо да се разследват престъпления и корупционни схеми,каквито е пълно в държавата ние се занимаваме с лапешки изпълнения.Трябва да бъдат показвани новини засягащи цялото общество,а

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини