-
23 ноември 2017 08:38
- 3475
- 1
Хлябът в магазините масово се прави от некачествена пшеница. За да бухне насъщният и да изглежда бял и апетитен, голяма част от производителите влагат в брашното прекалено много консерванти, подобрители и коректори, сочи изследване. Не на това мнение обаче е председателят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева.
В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR тя заяви, че това изследване е направено с цел уронване на престижа на българския хляб.
„Не е доказано и никакво отклонение от съдържанието на продукта. През последните три години българският хляб присъства и на европейските трапези, с близо 3% се е увеличил износът му през последната година и в него няма нито една опасна съставка", заяви Кукушева.
Последвайте канала на
Свързани новини
Крумовград и Славия кръстосват шпаги в ключов сблъсък
Битка на дъното в efbet Лига
"Контра": Ще има ли интрига за титлата след Реал Мадрид - Барселона
Нагелсман реши да обърне гръб на Байерн и да остане начело на Германия
Ето при какви условия Италия и Германия могат да имат по шест отбора в ШЛ през следващия сезон
Григор Димитров остава в топ 10 поне до 6 май
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
От МЗ потвърдиха за два смъртни случая на деца от коклюш
19 април 202413:36
Какви са симптомите на коклюш и как да се предпазим?
19 април 202413:41
Денков: Борисов почна да лъже и Кирил Петков му счупи масата
19 април 202412:44
Главчев след отказа на Митов да стане външен министър: Нямам план Б
19 април 202412:15
Даниел Митов отказа да бъде външен министър и отсече: Президентът Радев не издържа теста
19 април 202411:09
На първо четене: Либерализацията на тока се отлага с година
19 април 202412:50
Водещите новини! Политическо напрежение: Президентът покани на среща Главчев. Израел удари Иран (и още…)
19 април 202413:21
Мъже стреляха с пистолет от кола в движение
19 април 202411:30
Силно земетресение в Гърция
19 април 202412:04
2017.11.25 | 18:18