Днес сънищата са пророчески. Мислете по-малко

  • 23 ноември 2017 06:14

  • 9445
  • 0
Днес сънищата са пророчески. Мислете по-малко
© Pixabay

Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира там, всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност,точност, порядък и акуратност. Дела, изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. През това време не сме способни да съпреживяваме на хората, даже самите себе си не жалим. Не се бойте от трудните задачи. Мислите са устремени към практическата страна на нещата, но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно. Добре се усвояват точните науки. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар.

Във времето от 12:34ч до 22:15ч Луната ще се движи на празен ход. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят ще е неясен. В 22:15ч Луната преминава в знак Водолей.

6 лунен ден започва от 11:17ч и продължава до 11:57ч на следващия ден – Той е свързан с усвояване на космическата енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е.

Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Днес мислете по- малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Вашето самочувствие ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако сте тъжни, ще започнат да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се разпуснете, нищо няма да ви заболи.

Секс - В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози.

Бизнес – в сферата на бизнеса е добре да се прояви малко пасивност. Опасно е голямото напрежение, което може да повлияе не само на здравето, но и на бизнеса. Бъдете внимателни с финансовите операции или дори ги отложете. Останете по възможност максимално спокойни. Идеално време за почивка. Нежелателно е да продавате, по-добре е да придобивате.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

6-ти лунен ден – символ: Жерав, път в небето

Хората, родени в 6-ти лунен ден, се явяват проводници на специална космическа енергия. Те трябва да бъдат много внимателни към своите мисли и думите, които казват, тъй като носят мощен заряд. Често стават мислители, философи, есктрасенси. Имат способността да предсказват бъдещето. Ако работят с тайна информация, могат да изпитат върху себе си различни психически явления. Вероятността да притежават различни психически способности е голяма и ще нараства, ако работят постоянно над себе си като медитират, правят ментално изчистване, дихателни упражнения и др. Много са чувствителни към различни миризми и могат да уловят едва доловими аромати.

Трябва да бъдат много внимателни с думите, които изричат, и така могат да избегнат излишни неприятности. Тези хора често имат красив и чист глас. От тях може да излязат много добри актьори, певци и музиканти. Често доживяват до дълбока старост като остават с ясен ум и в добро здраве.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9445 0

Свързани новини

Водещи новини