Стрелци, започва месец, в който мечтите ви ще се изпълняват като по поръчка

  • 22 ноември 2017 15:58

  • 3472
  • 0
Стрелци, започва месец, в който мечтите ви ще се изпълняват като по поръчка
© Pixabay

На 22 ноември в 05:06 ч, Слънцето напусна знак Скорпион и тържествено премина в знак Стрелец на фона на благоприятните аспекти, които сключва Луната с Юпитер (управителя на Стрелец) и Нептун.

За Стрелците започва месец, когато трябва да се заемат с изправяне на грешките, които са допуснали досега. С достойнство ще издържат и новите изпитания. Любовта им ще е взаимна, а мечтите ще се изпълняват като по поръчка.

Стрелците от първа декада (23.11-02.12.) са надарени със силен разум, благороден, благоразумен, но неспокоен и рязък характер. Способни са открито да се противопоставят на “врага” и самостоятелно да се справят със сюрпризите на съдбата. В същото време са напълно беззащитни пред клевети и интриги. Независими личности, притежават енциклопедични познания, мъжете се интересуват от спорт и лов. Способни са да си загубят главата под напора на силните страсти. Като правило са добри труженици, целеустремено заработващи парите, но материалното благополучие го придобиват не толкова лесно. Понякога с възрастта възниква склонност към разточителство. Мъжете трябва да се сдържат във влечението си към чувствените удоволствия и спиртните напитки. На хората от тази декада техни камъни са гранат, пурпурен аметист и тюркоаз. При родените от 22-30 ноември е силно развито чувството за собствено достойнство. Родените от 30.11 до 01.12 са красиви и чувствени личности. Намират се под влияние на Меркурий. Важни години 35, 40.

Стрелците от втора декада (03-12.12.)
се отличават с открит и пламенен характер, богато въображение, любов към изкуството и музиката. Енергични и любознателни натури, тип изследователи, склонни към анализ и класификация. Неспокойствието, любовта към промяна на местата, силната емоционална възприемчивост ги прави твърде зависими от моментните им желания и смяната в настроенията. Творческите подеми се сменят с периоди на депресия. Стрелците от тази декада са смели, понякога до безразсъдство. По душа са авантюристи и романтици. Животът им е пълен с промени. Обичат откритите пространства. Обикновено са алтруисти, увличащи се по философията, склонни към велики, но малко реалистични планове. Допада им обществената дейност и възможностите да разширяват своята сфера на влияние. В любовта често се сблъскват с трудности, които сами предизвикват. Препоръчват им се синьо-виолетовите камъни на Юпитер - гранат, рубин, халцедон, виолетов аметист. Намират се под влияние на Луната. Важни години: 15, 30, 40, 45, 60.

Стрелците от трета декада (12-21.12.)
са твърде противоречиви личности. Те са добри и великодушни, но властни до деспотизъм. Пресметливи, избухливи и несдържани. Иначе са смели, честолюбиви, с заченъци на лидери и силна воля и това ги прави настоящи борци. За тях живота е битка. В същото време са мнителни, постоянно воюват с въображаеми врагове. Притежават голяма енергия и изобретателност. Обикновено се ползват с авторитет и достигат до висок професионализъм в работата, дават ценни съвети. Отлични ръководители са. Остротата на ума им се съчетава с житейската им хитрост и таланта на добри стратези. Лесно се придвижват по служебната стълбица. Не обичат застоя. Не са равнодушни към благата на живота. Ярки личности и често удивляват околните със своите способности. Трябва да внимават илюзиите да не заглушат здравият им разум. Техен камък е лазурит, който ги вдъхновява. Намират се под влияние на Сатурн. Важни години: 19, 36, 38, 40, 45, 57, 75.

Последвайте канала на

Novini.bg
3472 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини