Armin van Buuren и Fedde Le Grand празнуват Коледа заедно! В България!

  • 22 ноември 2017 12:39

  • 4781
  • 2
Armin van Buuren и Fedde Le Grand празнуват Коледа заедно! В България!
©

Най-специалното и мащабно събитие на YALTA CLUB се завръща в Арена Армеец. На 22 декември SOLAR Christmas ще донесе празнични емоции на хилядите фенове на електронната музика в България. Шестото издание на събитието ще качи за пръв път на една сцена две от най-легендарните имена на световната денс сцена, а именно Armin van Buuren и Fedde Le Grand.

Холандският диджей Armin van Buuren събра повече от 10 000 души с миналогодишното си гостуване у нас. Зрелищното му шоу „Armin Only Embrace” беше една от най-скъпите продукции, стъпвала в столичната зала. През миналата година Armin van Buuren издаде мини албума Old Skool, включващ негови версии на световноизвестни денс класики. След като за пореден път проектът му пожъна успех, диджейят продължава да излиза от зоната си на комфорт, за да прави това, което го вдъхновява. През 2017 г. той вече издаде три хита: I Need You с Garibay и Olaf Blackwood, Sunny Days с Josh Cumbee и You Are със Sunnery James & Ryan Marciano, което се превърна в химн на съвместната им лятна резиденция в Hï в Ибиса. Тази година Armin отпразнува и 20 години на сцена със специално шоу с две дати в Amsterdam ArenA, а лейбълът му Armada Music зае седма позиция в класацията на Mixmag „Топ 50 лейбъла на десетилетието“.

Зад пулта в Арена Армеец ще се качи и Fedde Le Grand. 11 години след като разби всички класации с Put Your Hands Up (For Detroit), той е по-зает от всякога. През 2017 г. FLG вече имаше участия в Маями, Франкфурт, Лондон и много други. В центъра на успеха на Fedde стои изключителният му усет за ритъм, който отново прави впечатление в четирите му сингъла, издадени тази година за лейбълите disco:wax, Spinnin’, както и за неговия собствен лейбъл Darklight Recordings. По време на изключителната си кариера Fedde Le Grand постоянно се опитва да се развива и да преоткрива музиката си. Тази година това се случи с издаването на песента Dancing Together, която демонстрира вродената му способност за прескачане в различни стилове без особени усилия. Въпросното парче означава не само едно ново начало за холандеца и продукцията му, но също бележи и ново начало за Darklight Recordings, тъй като лейбълът се присъединява за колаборация не към кой да е, а към лейбъла на Armin Van Buuren – Armada Music.

Ограничено количество билети за SOLAR Christmas са вече в продажба в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цени от 60 лева (стандартен) и 90 лева за VIP билет.

От началото на месец декември цените на билетите ще са на стойност 70 лева (стандартен) и 100 лева за VIP билет.

Последвайте канала на

Novini.bg
4781 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.29 | 13:03

1
И Тиквоча с Костов ще празнуват заедно с България, това ни е резила.
даааааааааааа

2017.12.09 | 09:24

2
умираш от яд,нали червена куха леико,така и трябва,аи сектир червен главоч!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини