Цветан Цветанов се срещна с председателя на Комисията за контрол на специалните служби на Баварския

  • 22 ноември 2017 11:39

  • 785
  • 0
Цветан Цветанов се срещна с председателя на Комисията за контрол на специалните служби на Баварския
©

Договорихме в първата половина на 2018 година да се направят съвместни срещи между Комисията за контрол на специалните служби на Баварския Ландтаг и на българската комисия за контрол на службите. Това каза на брифинг в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след среща с председателя на Комисията за контрол на специалните служби на Баварския Ландтаг Юрген Хайке и Хелмут Палдер, юрист и съветник в Баварското министерство на правосъдието.

Договорихме се на срещите да бъдат представители от всички ПГ, за да обменим опит и там, където е необходимо да се предприемат законодателни промени, уточни Цветанов.

Днешното посещение е свързано с предстояща конференция между Прокуратурата на Бавария и представители на българската Прокуратура, за да може да се говори по основните предизвикателства днес пред ЕС- противодействието и борбата срещу тероризма. Убедени сме, че след изводите от тези срещи, ще могат да се предложат законодателни промени. Говорихме се променящата се среда за сигурност, за предстоящото Председателство с основен акцент Западни Балкани, за това, което можем направим заедно, за да подобрим сигурността и обмяната на информация. Заедно можем да допринасяме за подобряване на обмяната на информация и използването на добрите практики, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
785 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини