Светлозар Лазаров: Обстановката в Европа ще се усложни

  • 22 ноември 2017 07:44

  • 2545
  • 1
Светлозар Лазаров: Обстановката в Европа ще се усложни
© БНТ

Проблемите в Близкия Изток не са от вчера и няма да спрат скоро. Хубаво е, че започна разговор между президентите на Русия и САЩ по отношение на Сирия, Северна Корея и Украйна. Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият главен секретар на МВР и национален координатор на "Атака" Светлозар Лазаров.

Има напредък в положителна посока и се надявам да се постигне баланс в отношенията, добави той.

Хубавите неща обаче свършват дотук – вследствие на завръщане на лица, участващи в конфликтите в Близкия Изток, обстановката в Европа ще се усложни. Европа е най-слабото звено във веригата. Очаквам провокации по време на християнските празници, не изключвам и България да стане обект на особен интерес от страна на тези лица по време на европредседателството, тъй като те търсят широк политически отзвук, заяви Лазаров.

Трябва да се работи за спиране на конфликтите в Близкия Изток и Африка, да се спре либералния модел на глобалистите за ислямизирането на Европа. Не е време за фанфари, трябат тежки реформи в Европейския съюз. Много е важно да се изгради европейска система за сигурност с единен център на управление, подчерта бившият главен секретар на МВР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2545 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ъ?

2017.11.23 | 22:31

1
Доста информиран е човека, браво! От тук нататък Европа я чакат тежки дни и си мисля, че България щи обере негативите!

Добави коментар

Водещи новини