Сексът в този ден трябва да се приеме като целебен

  • 22 ноември 2017 06:33

  • 28397
  • 0
Сексът в този ден трябва да се приеме като целебен
© Pixabay

Луната е в Козирог ни прави по-сериозни. Ставаме по-отговорни, търпеливи, организирани. Нарастват амбициите и самоконтрола. Емоциите сега трудно се изявяват. Настройката е по-материалистична. Всичко се разглежда от практически ъгъл, включително отношенията. Подходящо време за изграждане на бизнес планове, избор на инвестиции, енергии и ресурси, което ще донесе възвръщаемост. Подходящо е за започване на продължителна и упорита работа, спазване на трудовата дисциплина.

В този период може да правите нещо, което отдавна сте отлагали. Периодът е благоприятен за общуване с влиятелни хора от по-старото поколение, за строителство, за закупуване и продажба на недвижими имоти, земя.

Ако коленете ви болят, препоръчително е да поставите компреси. Ефективно е лечението на язви, гастрит и други заболявания на стомаха. Не се препоръчва хирургическа намеса в областта на коленете, сухожилията. Избягвайте да ги натоварвате. Лечението, ваденето и протезирането на зъбите да се отложи за друг период.

5 лунен ден започва от 10:32 ч и продължава до 11:17 ч на следващия ден – В този ден човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия. Всички въпроси, свързани с парите, не се препоръчват да се решават през този период. Също така не си струва да започнете нов бизнес, по-добре е да завършите това, което е започнало по-рано. Първата половина на този лунен ден не е напълно благоприятна. Нарастват разсеяността и нерешителността, вярата в себе си намалява. На много хора ще им трябва умение да се противопоставят на негативните външни влияния. Контактите с партньори и началници ще бъдат трудни.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът – В този лунен ден има увеличаване на сексуалния потенциал на човека, което означава, че комуникацията с противоположния пол ще бъде успешна. Сексът трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

5-ти лунен ден – символ: Еднорог

Хората, родени в 5-ти лунен ден са приказливи, притеснителни, емоционални и доста мобилни. Вътре в тях е скрита херкулесова сила, която трябва да развиват. Не бива да разпиляват потенциала си за дребни неща. Способни са да постигнат много, ако впрегнат всичките си сили и имат поставена конкретна цел. Трябва да са внимателни към получената информация.

Обикновено ядат малко, но към храната са твърде взискателни. Практически малко са сред тях хората с наднормено тегло, тъй като организма им преработва цялостно храната и тя се превръща в астрална енергия. Не бива да ядат кисели краставички, кисело зеле и месо, тъй като тези продукти могат да блокират космическите им канали. Ако тези хора са вегетарианци и водят здравословен начин на живот, ще постигнат много и ще реализират природния си потенциал.

Тази нощ в 05:06 ч, Слънцето тържествено преминава в знак Стрелец под благословията на благоприятните аспекти, които сключва Луната с Юпитер (управителя на Стрелец) и Нептун, който по-късно през деня излиза от ретроградност и става директен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
28397 0

Свързани новини

Водещи новини