Вижте какви решения ще взимат утре министрите

  • 21 ноември 2017 19:51

  • 4664
  • 4
Вижте какви решения ще взимат утре министрите
© Булфото (архив)

На утрешното си редовно заседание се очаква правителството да одобри проект на Меморандум за разбирателство между Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията на България и Министерството на информационното общество и администрацията на Република Македония за намаляване на международните тарифи за роуминг за телекомуникационни услуги, съобщи пресслужбата на кабинета.

Министрите ще одобрят допълнителни трансфери за 2017 г. за изплащане на допълнително възнаграждение за постигнати резултати от труда на директорите на общинските детски градини, училища, центрове за подкрепа за личностно развитие и центрове за специална образователна подкрепа и по бюджетите на общините за финансово осигуряване на дейности по национална програма "Оптимизация на училищната мрежа".

Със свое решение Министерският съвет ще освободи и назначи нов член на Изпълнителния съвет на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол. Ще бъдат освободени и определени нови членове на Държавната комисия по сигурността на информацията.

В дневния ред на заседанието на правителството са и промени в законите за филмовата индустрия, за изпълнение на Конвенцията по касетъчните боеприпаси и Конвенцията за забрана на използването, складирането, производството и трансфера на противопехотни мини и за тяхното унищожаване. Кабинетът ще одобри и промени в Правилника за легализациите, заверките и преводите на документи и други книжа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4664 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Боколандия

2017.11.22 | 06:53

4
25 деца са били умишлено убити в България през първите 9 месеца на 2017г., а 11 деца са били отвлечени. Съобщи Малена Филипова, прокурор във ВКС. 1221 са малолетните пострадали от престъпления .
УЖАС!

2017.11.22 | 06:05

1
А какво направи Премиерът Борисов, лидерът на десните комунисти от БКП-ГЕРБ, България ДА НЕ Е абсолютен европейски рекордьор по отвлечени и убити деца на глава от населението???
Същите решения!

2017.11.22 | 06:05

3
Решения ПАК да крадат заедно! Дясното БКП-ГЕРБ и ДС-Патриотите с лявото БКП-БСП и ДС-ДПС! Борисов-3 на ГЕРБ се крепи на същите златни пръсти, както Орешарски на БСП и ДПС!
ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ...

2017.11.22 | 06:05

2
Главните действащи лица в Костинбродската афера БЯХА НАГРАДЕНИ! От страна на БСП бе назначено за Омбудсман , а от страна на ГЕРБ за шеф на електронното правителтво!

Добави коментар

Водещи новини