Скотланд Ярд обяви името на българката, издирвана за изчезналото момиченце Маделин Маккан

  • 21 ноември 2017 18:43

  • 30883
  • 5
Скотланд Ярд обяви името на българката, издирвана за изчезналото момиченце Маделин Маккан
©

Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова във връзка с изчезналото преди 10 години британче Маделин Маккан, пише "Дейли Мейл", цитиран от "Телеграф".

Момиченцето е изчезнало през далечната 2007 година от курортния комплекс Прая де Луз в Португалия. Родителите Кейт и Гери отишли навечеря в близко заведение, но като се прибрали, детето го нямало. 10 години по-късно детективите се хващат за показанията на свидетелка, която си спомнила, че в деня на отвличането видяла в района на комплекса безцелно да се мотае мистериозна жена, облечена цялата в лилаво. Непознатата просто стояла сама на улицата и зяпала една от сградите, което се видяло подозрително на свидетелката Джени Мурат, чийто син Робърт пък бил един от основните заподозрени за изчезването на детето, припомня "Дейли мейл".

Преди две седмици медиите на Острова отново заговориха за случая , като споменаха, че разследващи издирват "жената в лилаво", без обаче да споменават име. Медиите тогава писаха, че мистериозната жена е съпруга на мъж, осъждан за педофилия, който вече е покойник. Въпросният човек се казвал Стефан Тодоров. По времето на изчезването на Маделин семейство Тодорови работели на метри от комплекса, където отседнали родителите на Мади. Луиза била сервитьорка, а мъжът и боядисвал коли. Тодорови били разпитвани още в началото на разследването и отрекли да знаят нещо по случая.

Последвайте канала на

Novini.bg
30883 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Боколандия

2017.11.22 | 15:14

5
25 деца са били умишлено убити в България през първите 9 месеца на 2017г., а 11 деца са били отвлечени. Съобщи Малена Филипова, прокурор във ВКС. 1221 са малолетните пострадали от престъпления !
гост

2017.11.22 | 15:13

4
аз само не разбрах какъв родител трябва да си за да излезеш на вечеря и да оставиш малко дете само, за мен родителите са виновни за всичко, гледат си кефа нашите, те били най-важни, айде моля ти се, ми ако на детето му се спи си взимаш вечерята в стаята, ако ли не с детето на рест

2017.11.22 | 10:49

2
Мръсен комунист, за това не е виновен Бойко а прости селяни като теб.
САВО ПИТАМ

2017.11.22 | 10:49

3
А какво направи Премиерът Борисов, лидерът на десните комунисти от БКП-ГЕРБ? България е абсолютен европейски рекордьор по отвлечени и убити деца на глава от населението!
До само питам

2017.11.22 | 09:15

1
Да, спор няма.... и Бойко е от комунистите, но не може един човек или правителство(което и да е)да е виновно за това че някой слабо образован малтретира детето си.Виновни са простите му майка и баща.

Добави коментар

Водещи новини