Ивайло Московски: Пада роумингът за Македония до месеци

  • 21 ноември 2017 17:52

  • 2156
  • 3
Ивайло Московски: Пада роумингът за Македония до месеци
© Novini.bg

Концесиите са едни от основните причини за привличане на инвеститори и са изключително изгодни за държавата. Имаме подписан договор за "Летище София" със световна банка за 500 хиляди лева. А за Македония пада роумингът до няколко месеца, предстоят и срещи със Сърбия. Това заяви Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Всеки трябва да знае, че носи отговорност за хората на пътя. Настилката край село Микре е с добро качество, маркировката и табелите са на ниво. Когато се предприемат рискови изпреварвания се получават такива катастрофи. Преди години имах подобен инцидент с изпреварване, бях жертва и пострадах, каза министърът.

Трябва да се носят колани и да се мисли за живота на хората, и извън колата. Съпътстващите мерки за безопасност са дооборудването допълнително на  автомобилите. Но не може да се принуди всеки водач да бъде разумен. Има план да се монтират камери от външната част на автомобилите. По старите превозни средства да се оборудват с колани, ако нямат фабрични, допълни още той.

Други промени са да ограничим годините на превозните средства по Евростандарт, но се обмисля още. Което значи, че ще има минимум за обезопасяване на всеки автомобил, който трябва да се спази. Освен пътната настилка ще има и други промени, завърши Московски

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2156 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.21 | 21:22

3
Кой ги смята тия за хора, какво да си говорим със седесарски родоотстъпници.

2017.11.21 | 21:22

2
дреме ми....по-важно е къде изчезна онзи с Елените????

2017.11.21 | 21:22

1
Голям праз !!!!

Добави коментар

Водещи новини