Протест в Кърджали заради липсата на улично осветление

  • 21 ноември 2017 15:29

  • 968
  • 1
Протест в Кърджали заради липсата на улично осветление
© Pixabay

Стотици семейства и жители на Кърджали се събраха на протест заради липсата на улично осветление в един от най-големите квартали в града, предаде БНР.

Според протестиращите в около жилищата им няма ток, защото по време на изкопните работи за изграждането на нова водопроводна мрежа са били скъсани захранващи кабели. По думите на недоволстващите в квартала вече четвърта година през нощите е пълен мрак. Според тях е възможно и да се стигне до тежки инциденти заради липсата на улично осветление.

Протестиращите са изпратили подписка до кмета на Кърджали Хасан Азис. В подписката гражданите настояват фирмата изпълнител на водния цикъл, скъсала кабелите при изкопните действия, да възстановят електрическата мрежа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
968 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МТ ГОНТАН

2017.11.21 | 18:00

1
Какви кабели кви 5 Леа? Тоя Хасанчо само ходи по глупави изяви и иска да постигне нещо което не е присъщо на читак , /интелигентност и култура/. Колкото и да пишеш пред името си инж. , си оставаш неграмотен , миризлив резак, като 90% от всички трудно говорещи български език в общината , под твое назначение. А осветление по улиците няма от 98 г. Особенно идвайки от Гледка към Веселчани по главната.

Добави коментар

Водещи новини