Съдят 50-годишен фотограф, снимал порно

  • 21 ноември 2017 13:23

  • 10022
  • 3
Съдят 50-годишен фотограф, снимал порно
© Pixabay

Варненската районна прокуратура предаде на съд фотограф за създаване и разпространение на порнографски материали, съобщиха от държавното обвинение.

На съд с две обвинения от Районната прокуратура във Варна са предали 50-годишния Николай Г. Той е създавал и разпространявал порнографски материали в интернет. Фотографът се занимавал с актова фотография от около 10 години.

Свързвал се с момичета чрез сайтове, които публикували обяви за фотомодели. Предлагал им срещу хонорар от 150 - 200 лева да заснемат еротични сесии. Фотосесиите се снимали на плажната ивица във Варна и трябвало да изглеждат все едно са правени от воайор. След получаване на съгласието на фотомоделите да бъдат снимани, фотографът предоставял снимките и видеоматериалите в интернетсайт, където се провеждало класиране. Според натрупания рейтинг подсъдимият вече Николай Г. получавал заплащане в долари.

В средата на юни 2016 год. в дома на фотографа е имало обиск. От визуално-художествена експертиза на намерените видеофайлове и снимки по делото е установено, че материалите представят открито сексуално поведение, изразяващо се в похотливо показване на половите органи в предизвикателни пози и полово сношение. Подсъдимият е неосъждан, с висше образование и е съдействал за разкриване на обективната истина. Делото срещу 50-годишния фотограф предстои да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10022 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Горяща Съвест

2018.02.04 | 19:35

3
Да успокоя любителите на ПОРНОТО. В това дело заснемането на порнографски кадри с наетите модели е най-малкото по значение събитие заслужавщо вниманието на обшественоста ни. Тук става въпрос за моралното изнасилване на СТОТИЦИ момичета с които е заснимано ПОРНО без тях
рбефжсд с

2017.11.26 | 01:44

2
Крайно време е закона да се промени, в цяла европа създаването и разпространението на порно е разрешено само тука се правим на морални

2017.11.22 | 10:42

1
Седесар, такива са му сините идеи.

Добави коментар

Водещи новини