БСП: Не се опитваме да дестабилизираме държавата

  • 20 ноември 2017 19:31

  • 3234
  • 3
БСП: Не се опитваме да дестабилизираме държавата
© БНТ

Не се опитваме да дестабилизираме управлението. Нашата гледна точка е друга. След поредица от действия се опитват да се демонтират демократични права и е факт подчиняването на общинската власт от публичната. Няма никакъв сценарий и заговор. Това каза депутатът от БСП Атанас Костадинов в предаването "Още от денят" по БНТ.

Взехме заедно решението да не присъстваме в зала по време на заседания, освен за гласуване на бюджет и оставката на Главчев. Бяхме предупредени, че това означава, че Антонио Таяни би отказал да влезе, и с всички рискове, няма да присъстваме. Но все пак от уважение ще гледаме от балкона, като с това ще покажем и несъгласие с управлението. С Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на виждаме нов живот в Парламента и искрено се надявам да няма двоен аршин от страна на БСП, каза още той.

Предстоят разговори с политически партии за вота на недоверие за това кои биха ни подкрепили, едно е сигурно, европейското председателство не е малък „чадър“ за това да продължим да караме както си знаем. В момента имаме повече допирни точки с ДПС, заради вота на недоверие, отколкото различия, разкри Костадинов.

Позитивно сме настроени към Обединените патриоти, те имат кауза, защо да не търсим път към тях. Искаме да сложим точка на Прехода и липсата на държава. Възможно е, ако икономическите и политическите фактори се обединят, да се намери правна формулировка и чрез промени да изкарваме мръсните ризи за приватизацията, завърши депутатът от БСП.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3234 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.25 | 12:54

3
БСП - хайка простаци, измекяри и помияри

2017.11.25 | 12:54

2
Отново комунистически манипулации. Нямате шанс да се докопате до властта заедно с турците, ако не предизвикате хаос. Знаете го отлично, за това се стремите да пречите на работата на правителство и парламент с каквото можете. Виждаме, помним и ще гласуваме правилно.

2017.11.22 | 00:14

1
Вие не се опитвате да де-стабилизирате държавата, а да я разрушите. Комунист и демокрация, все едно тамян и дявол.

Добави коментар

Водещи новини