Разкопаха гроба на жена, за да откраднат... сватбената й рокля

  • 20 ноември 2017 13:31

  • 1930
  • 2
Разкопаха гроба на жена, за да откраднат... сватбената й рокля
© Pixabay

Истински сюжет за филм на ужасите се случи в едно от руските гробища. Неизвестни засега хора са разкопали един от гробовете и са откраднали сватбената рокля от жената, погребана там, пишат руските издания.

Необичайна история е станала през септември тази година в Тула в едно от гробищата, където пазачът откри разкопания гроб на 47-годишна жена. Трупът бил със свалена и отмъкната сватбената рокля, но любопитното е, че златните бижута били непокътнати.

Полицията незабавно пристигнала на мястото, а след това дошли и следователите. Жената, погребана на това място, починала през май тази година. До гроба полицията открила лопата, и няколко цигари. Вече всички работници от гробището знаят за ужасната история. Някои от тях се страхуват да говорят с камерата и уверяват, че и по-рано някой вече се е опитвал да разкопае този гроб. Ръководството на гробището е приписало всичко на кучетата.

Действията на извършителите попадат в обхвата на наказателна отговорност под формата на глоба или арест за период до 3 месеца. Ако престъплението е извършено от група лица, срокът на лишаване от свобода може да се увеличи до пет години.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1930 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2017.11.21 | 12:51

1
Цървули!!!Типична история от територията на Фалиралият Сибирско-Азиатски Катун!!!Алкохолизираните,безмозъчни,генетичнообременени дегенерати деградират необратимо!!!Скоро ще бъдат утвърдени като нов вид примати-"братушки"!!!Ура и Слава!!!

2017.11.21 | 12:51

2
Като те чета и виждам, че алкохолизираните, безмозъчни, генетично обременени дегенерати деградирали необратимо са с един повече, в твое лице!

Добави коментар

Водещи новини