Милена Цанова–Лени: Сцената на X Фактор е „Адреналин номер 1“

  • 19 ноември 2017 11:20

  • 2789
  • 0
Милена Цанова–Лени: Сцената на X Фактор е „Адреналин номер 1“
© Личен архив

Милена Цанова–Лени продължава да очарова публиката на Х Фактор 2017 с накъдрения си от мелодични звуци глас, който не оставя никого равнодушен към нейните изпълнения.

„Nothing Compares“, „Just Like Fire“, „Вървят ли двама“, „Wish You Were Here“... вълнуващи изпълнения.

Какво още да очакваме от Милена Цанова?

В очакване на филмовата вечер сме, по време на която ще изпея моя откровено любима песен от най-любим филм. И следва още много музика и вълнуващи сценични изпълнения от сцената на Х Фактор. Още много красива музика от мен за всички, които в мое лице са припознали любим стил, изказ, а може би и визия. Музиката е моят Живот, и „какво още да очакваме“ върви с нея ръка за ръка през годините. Момичето с тюркоазената коса. Така те наричат вече хората. Какво се крие под тази коса? Никой и нищо не се крие, а живее Милена Цанова–Лени. Живее цветно, весело, жизнерадостно, обгрижено със семейна обич, преследваща своите мечти, свързани със сцената, музиката и нейните песни.

Колко цветен може да бъде човек в сивото ни ежедневие?

Точно колкото си поиска, защото цветността в душата му е негово лично усещане и избор да се прояви това усещане. Винаги съм казвала, че има нещо прекрасно и в лошото време. Сивото ежедневие не идва от липсата на слънце в небето, а от себеусещането вътре в теб. Аз мога да бъда всеки ден, независимо от времето и обстоятелствата, много цветна. Милена Цанова на сцената „се ражда и изгаря всеки път“.

Това вярно твърдение ли е на съдиите в Х Фактор?

Да, Милена Цанова всеки път се ражда и изгаря на сцената, независимо дали поставената музикална задача е в моята зона комфорт или извън нея. Аз премислям всяка една песен много дълбоко, търся в нея себе си, за да я почувствам истински. Ако този процес не се случи, аз предпочитам да не се качвам на сцената, защото ще разочаровам публиката, която очаква да бъде очарована. Процесът понякога е много дълъг и припознаването на песента с мен не винаги е пълно до момента, в който не изляза на сцената за първа репетиция с нея. Там, на сцената, се случва някаква магия, която ме завладява до степен, в която искам да се родя и изгоря на нея с това парче. За някои това може да е странно, ала за мен е изпълващо сетивата ми.

Какво е за теб Х фактор?

X factor е една огромна възможност и реален трамплин за моите умения. X factor е едно от онези изживявания в живота, които го правят по-хубав и по-щастлив за определен период от време. Аз съм човек със състезателен дух и желание за адреналин. Вярвам, че сцената на X factor е „Адреналин номер 1“ на този етап от моя младежки живот. X factor е приключението, което очаквам и искам за себе си отдавна. Отдадох му се чак сега, защото за всяко нещо си има време. Първо учението, а после и забавлението.

Прочети повече

Последвайте канала на

woman.bg
2789 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини