ДПС: Ще наблюдаваме новия председател на НС

  • 18 ноември 2017 17:18

  • 3353
  • 3
ДПС: Ще наблюдаваме новия председател на НС
© Булфото (архив)

Ще наблюдаваме новия председател на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на дали отговаря на изискванията и критериите за институцията „председател на Народното събрание”, заяви лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който участва участва в национален форум на Младежката организация на ДПС в Кърджали, предаде Дарик.

По думите му оттук нататък личността Караянчева не е толкова от значение, колкото как тя ще изпълнява характеристиките на институцията, която представлява. Лидерът на ДПС подчерта, че едно от задълженията на председателя на Народното събрание е да се противопоставя на всякакви форми на омраза, ксенофобия, противопоставяне и разделение.

„Няма да позволим да има отстъпление от парламентаризма и демокрацията в нашата страна. Оставката на г-н Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в беше неизбежна в създалата се ситуация, тя е факт и не мисля да я коментирам”, каза още председателят на ДПС.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3353 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
(гост)

2017.11.19 | 18:08

3
Имаме биноклите, но дали ще можем да обхванем кошниците пълни с пари, niaporsun, членски внос, парата нерде, днес се разплака, а колко майки плачат и до ден днешен... връщайки децата им в ковчези, а бяха млади, а бяха възпитани, или нали не е нашето, колко народ бе прокуден с тези ваши

2017.11.19 | 18:08

2
Хващайте БИНОКЛИТЕ и...... наблюдавайте - очи пълни , ръце празни

2017.11.19 | 18:08

1
Те ще наблюдават пленарната зала от Турция с телескопи, след тако бъдат изгонени за бандитизките си прийоми. Местан вече наблюдава отвън.

Добави коментар

Водещи новини