Дебора и DEE се отдадоха на плътски удоволствия в Къщата, последва нов скандал

  • 17 ноември 2017 21:52

  • 75108
  • 5
Дебора и DEE се отдадоха на плътски удоволствия в Къщата, последва нов скандал
©

Страстите в Къщата се нажежиха до краен предел, а искрите между двама от съквартирантите се превърнаха в цял пожар. Макар и да не е толкова типично между чалгата и рапа да има общо, ето че, когато говорим за либидо, всички бариери падат. Пред цяла България фолкдивата Дебора и рапърът DEE влязоха в палатката на двора, завиха се през глава и се отдадоха на плътски удоволствия.

Всичко започна от въпроса на чалгаджийката: "Имаш ли си приятелка?". Когато тя получи отрицателен отговор, директно му каза: "Ох, ще ти ударя една целувка". Когато нещата приключиха, DEE рече и отсече: "Хайде стига толкова", а Дебора му отговори повече от странно с думите: "Не, не искам да спираме, защото те обичам". Рапърът определено се шокира и я попита: "Мен?! Та ти дори не ме познаваш". "Не, познавам те от 3 дни", отвърна му фолкдивата. Тогава рапърът изстреля въпроса: "Добре, как се казвам?", след което последва дълго мълчание от страна на Дебора. "Достатъчно", категоричен бе рапърът и напусна палатката, а после се отдаде на танци в двора.

Със скандал започна деня в Къщата на Big Brother. Главни действащи лица бяха Дебора, DEE, Динко и Захажаева. След това, което се е случило, двамата палавници се успаха, тъй като бяха прекалили твърде много с алкохола предната вечер. И рапъра, и фолкдивата се правеха, че не помнят нищо и се отбягваха взаимно. Дебора излезе от палатката на четири крака и приличаше на чучело. На въпрос какво е станало, тя каза: "Ние нищо не сме правили, оф, много ми е лошо". После започна да крещи, че има спешна нужда от кафе.

Захажаева реши да изкоментира вида й и рече: "И се оплаква, че не е пиянде...Пиянде си е". DEE през цялото време обикаляше с тъмни очила и се правеше, че е ни лук ял, ни лук мирисал. И той също отричаше случилото се с Дебора и твърдеше, че нищо не помни от предната нощ. Там е работата обаче, че всички съквартиранти започнаха да нервничат, тъй като и двамата палавници се бавеха и не се привеждаха в нужния вид на индианци, което е доста лошо за всички в къщата.

Динко започна да крещи на рапъра и наистина полудя, като ги помоли и двамата да се държат като големи хора. Захажаева постоянно му припяваше и казваше, че го подкрепя. Това тотално вбеси Дебора, която започна да крещи с все сила нецензурни думи срещу рускинята: "Какво те засяга, плямпало, тъпанарка?! Размазала си си червилото, тъпа овца, мършава".

Цялата тази суматоха разсмя Фънки, който искрено се забавляваше на махленския скандал.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
75108 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
педалски саит

2017.11.20 | 07:11

5
който зомбира населението.

2017.11.18 | 14:16

4
Hungry Shark хакната версия готова за ползване goo.gl/h3W9rQ

2017.11.18 | 14:14

3
MINION RUSH haknat apk goo.gl/jdzaXa
Натиснете SKIP и участвайте в томболата

2017.11.18 | 12:39

2
за лъскав Айфон 7 bit.ly/2yRF4S1 участието е безплатно
CNN -Fake News

2017.11.18 | 11:52

1
mmm

Добави коментар

Водещи новини