Ревизоро: Главчев направи голяма саможертва

  • 17 ноември 2017 17:58

  • 3889
  • 0
Ревизоро: Главчев направи голяма саможертва
© БТВ

Оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в е морален акт. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров – Ревизоро по повод днешната оставка на председателя на парламента.

Той се жертва – видя, че няма друг изход и го направи, за да може левицата да влезе в залата и да се работи. Предполагам, че сега те няма да са толкова агресивни. От друга страна се създаде прецедент – сега едва ли не всеки път, когато председателят на парламента ги накаже, могат да искат оставката му, заяви Димитров. Мисля, че ГЕРБ направиха голяма жертва, а самият Главчев – най-голямата, добави той.

Емил Димитров, който е и председател на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата, коментира и изслушването на главния прокурор в Комисията. Той дойде, въпреки че не беше длъжен, и ни запозна с доста данни. Дълго време, когато имаше данни за контрабанда, свързана с държавната администрация, тя не се огласяваше. Ако не се пресече контрабандата, може би ще се наложи освен в МВР, да се създаде и специализирано звено в прокуратурата, посочи Ревизоро.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3889 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини