Ученици от Правец се срещнаха с председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, депутата от ГЕРБ Десисла

  • 17 ноември 2017 16:13

  • 1065
  • 3
Ученици от Правец се срещнаха с председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, депутата от ГЕРБ Десисла
© ГЕРБ

Ученици от Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици „Алеко Константинов“ от Правец се срещнаха с председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, зам.-председателя на правната комисия в 44-ото НС Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел в Народното събрание в петък, 17 ноември 2017 г. съобщиха от партийната централа.

„Щастлива съм, че в България има толкова ориентирани и интересуващи се от случващото се в държавата и обществото млади хора. Инициативата на ПГ на ГЕРБ за редовни срещи с ученици и студенти от цялата страна, е пример за целенасочена политика за изграждане на активно гражданско съзнание у младите и стимулиране на участието им в демократичния процес,“ заяви българският евродепутат Ева Майдел, по чиято покана учениците посетиха българския парламент.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с учениците непосредствено след приключване на избора на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на за нов председател на НС и сподели с тях подробности около процедурата и избора. Учениците проявиха задълбочен интерес към работата в българския и европейския парламент.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, разказа как преминава един работен ден на народен представител, след което отговори на въпроси на учениците за младежките политики в програмата на правителството.

Мнозинството от присъстващите ученици са участници в инициативата Научи ме да умея на Ева Майдел и Образование България 2030, чиято цел е да мотивира младите да развият своите умения за успешна професионална реализация чрез менторство от утвърдени предприемачи и провеждане на обучителни стажове в бизнес компании.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1065 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.18 | 17:28

3
ГОЛЯМ ПРАЗ !!!! ГЕРБ ЯКО СА Я ЗАКЪСАЛИ ЩОМ СА ПРАТИЛИ ТИЯ МАЛОУМ.........
Браво

2017.11.18 | 17:28

2
Ученици-герб. Утре и проститутки-герб. Честито!

2017.11.17 | 20:25

1
много ми е интересно какво са научили учениците от Цвака и от Деса?

Добави коментар

Водещи новини