Сидеров разкри ще получат ли БСП предсрочни избори така, както получиха оставката на Главчев (видео)

  • 17 ноември 2017 10:29

  • 4827
  • 4
Сидеров разкри ще получат ли БСП предсрочни избори така, както получиха оставката на Главчев (видео)
© novini.bg

„ГЕРБ имат предимството и правото да предложат председател на Народното събрание“, каза пред журналисти съпредседателят на „Обединени патриоти“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Имаше един вариант, спомняте си, в който на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за беше предложено. Ако искат, могат да го повторят. Г-н Явор Нотев също е добра кандидатура“, заяви Сидеров.

Попитан дали Цвета Караянчева е добра кандидатура, Сидеров посочи, че ако тя бъде предложена и утвърдена, ще бъде добър председател на парламента. „Форматът на председателски съвет вече има друго значение“, каза Сидеров. Той отчете, че на неговото заседание са изложени мненията на всички по отношение на оставката на Димитър Главчев като председател на парламента. Сидеров обърна внимание, че за пръв път Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е присъствала на заседанието. Той разказа, че всички са били изслушани и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в е взел своето решение. „Той вероятно е преценил, че неговото оставане ще създаде напрежение и това ще е вредно за България и за политиката“, каза Сидеров.

На въпрос дали, ако БСП поискат предсрочни избори, ще ги получати, както са получили оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, Сидеров отговори: „Не мисля, че БСП искат предсрочни избори. Не мисля, че са готови за такива да ги спечелят. Просто те играят опозиционната игра. Въпросът е докъде отиват. Надявам се жестът на Главчев да бъде достатъчно добре разбран и възприет от БСП и да няма некоректност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4827 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
волен сидеров - ИСКАМ ДА РОДЯ ДЕТЕ ОТ БОЙКО !!!!!!

2017.11.19 | 09:00

4
хохохохохохо волен Е ПЕДЕРАСТ 1000 % ЩОМ ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМА И ДОГАН МУ СКЪСА ГЪЗЪ ОТ ИБАНЕ хохохохохохо

2017.11.19 | 08:59

3
MAJKA TI PREDATELSKA DA IBA !!!!!!!!

2017.11.19 | 08:59

2
абе тоя помияр сидеров по гнусен от антон тодоров бе лапай на боко лапай на цветанов Майка Ти

2017.11.19 | 08:59

1
Volene - MAJKA TI PREDATELSKA DA IBA !!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини