Искрен Веселинов: Нинова има лична фиксация към Борисов

  • 16 ноември 2017 17:57

  • 8191
  • 8
Искрен Веселинов: Нинова има лична фиксация към Борисов
© БТВ

Парламентът не се клати. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов по повод скандалите в Народното събрание тази седмица.

Очевидно много лично и егоцентрично се играе вляво – личните грешки се превръщат в глобални проблеми. Това не са добри знаци от отговорни политици, заяви Веселинов.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за беше изгонена от пленарното заседание вчера заради език, който не е допустим в Народното събрание. Буквата на правилника беше спазена. Тя системно се държи неуважително към своите колеги и редовно прави твърдения към колегите от ГЕРБ, които ги обиждат. Такава лична фиксация каквато има Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, аз не знам. Тя от 2011 г. го кани да се разберат като мъже. Това е личностен проблем, а не проблем на Народното събрание. Ето това е алтернативата, ако България попадне под управлението на левицата, посочи депутатът от Обединени патриоти.

По думите му управленската коалиция е монолитна. Имаме ясен приоритет и програма, която изпълняваме. Смятам, че ще изкараме 4-годишния си мандат. Нямам съмнения и че групата на Обединените патриоти, както и тази на ГЕРБ ще гласуват против оставката на председателя на парламента Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в утре, подчерта Искрен Веселинов.

Целта на Нинова е да бъде саботирано европредседателство и по един дребнав начин да се рони имиджа на управлението. Решавайки вътрешните си проблеми, Нинова вреди на България, заяви националистът.

ДПС също има своята фикс идея и тя е връщането във властта и облагодетелстването на кръговете от фирми около тях. Искат да влязат във властта от задната врата, като не могат от официалната. Ние знаем, че ДПС не ни харесва, но и ние не харесваме ДПС. Смятаме, че те са първородното зло в българската политика. Изместихме ги от мястото на балансьор, посочи зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти.

По думите му приватизацията в много от случаите е извършена по лош начин и тези случаи трябва да бъдат разследвани. Смятам, че скоро обществото ще има резултати от тази дейност, заяви Веселинов.

Според него мониторинговите доклади на Европейската комисия за България и Румъния са унизителни. Този механизъм трябва да престане да съществува или да се разпростре във всички държави от Европейския съюз, подчерта Искрен Веселинов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8191 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
курчо

2017.11.17 | 17:01

8
Искренчо,вие се подиграхте с нас избирателите.Нали знаете ,че втори път няма как да ни подведете.За това лапайте ,че после няма.Мишоци се оказахте .
типичен русенски крадец от прехода

2017.11.17 | 17:01

7
беше сдс,после ндсв а сега е пейтриот и гъз дава да е вечно на власт.Приватизирал е половината център на града.
гост

2017.11.17 | 14:55

6
Вие всички говорите по махленски,това,че Бойко трябва да се яви в парламента,обида ли е ,та не знаете ли,че сме парламентарна република,а какво ще кажете за репликата\"ще смачкаме тахтабите\",кои сте вие,откъде идвате,че трябва да се гордеем с този език на омразата и къде бе
Тео

2017.11.17 | 14:54

5
Идиоти!!!
Ачо циганина

2017.11.17 | 08:54

4
Боклук...

2017.11.17 | 08:54

3
Поредния откачалник.

2017.11.17 | 08:54

2
ПРЕДАТЕЛИ !!!! Скоро ще дойде Видов ден и за вас .

2017.11.17 | 07:59

1
Огромната инвестиция определи позицията на тия идиотчета .

Добави коментар

Водещи новини