Марешки: Темата е оставката на Иво Христов, а не на Димитър Главчев

  • 16 ноември 2017 13:15

  • 6075
  • 5
Марешки: Темата е оставката на Иво Христов, а не на Димитър Главчев
© Novini.bg (архив)

За нас темата в момента е Иво Христов, а не Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Воля" Веселин Марешки в отговор на въпрос как ще гласува групата по отношение на искането за оставка на председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

"Не съм присъствал вчера на спора между Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, но това не можем да го превърнем в национален проблем. За нас много по-голям проблем е, че 80 процента от българите са наречени дебили и ние няма да се примирим с това и ще искаме до последно оставката на Иво Христов", обясни Марешки. "Ще бъдем в пленарната зала, докато парламентът работи. Никога не сме излизали от парламента. Предвиждаме да напускаме парламентарната зала, ако Иво Христов е вътре", посочи той.

ПГ на "Воля" все още няма решение как ще гласува исканата оставка на Главчев, но според Марешки тази тема не вълнува нито един български гражданин. Губи се ценно парламентарно време за неща, от които хората изобщо не се интересуват, коментира той.

"Подобриха ли благосъстоянието на българския народ, повишиха ли доходите, сигурността на хората? Занимават се с маловажни въпроси", заяви Марешки.

Попитан дали "Воля" се превръща в новия "златен пръст" за крепене на кворума в парламента Марешки заяви, че не участват в коалиционни споразумения, нито в каквито и да е с ГЕРБ. Без значение дали от нас зависи кворума или не, ние всеки ден ще ходим на работа, както сме го правили досега, посочи Марешки. Ние ще ходим на работа, а няма да подкрепяме кворум, поясни той.

По думите му нито един път от ДПС не са обелили дума за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. За да разиграват циркове, са се вторачили във Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, но със Сидеров и Каракачанов са си абсолютен коалиционен партньор, коментира той. Ролите са разиграни - БСП са алтернатива на ГЕРБ, ДПС уж са алтернатива на националистите, ние сме алтернатива на цялото това статукво, коментира още Марешки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6075 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.11.17 | 22:09

5
ДУПЕЛИЗКОООООООООООООООООООО

2017.11.17 | 18:12

4
Тоя тъпак се чуди как да си върти задника като някой дърта курва само и само да му се разминат съдебните дела , защото влязат ли в съда жална му майка .

2017.11.17 | 18:11

3
МАФИОТ !!!!!!

2017.11.17 | 11:46

2
Мишок
яшьнд

2017.11.17 | 08:32

1
Млъкни бе тимаджийско гладяторче !

Добави коментар

Водещи новини