Случайна снимка във Фейсбук разкри зловещо убийство, скривано цели 49 години

  • 16 ноември 2017 11:18

  • 81665
  • 1
Случайна снимка във Фейсбук разкри зловещо убийство, скривано цели 49 години
©

Една, на пръв поглед, невинна снимка на баща със сина си, доведе към разкриването на ужасяващо убийство отпреди 49 години. През цялото това време всички си мислели, че смъртта на 19-месечното момченце била нещастен случай, но истината се оказала много по-зловеща.

Пол Буут от английския град Хавертън Хил загинал през октомври 1968 година. В злощастния ден детенцето било гледано от неговия втори баща Дейвид, според който момченцето паднало от леглото и така умряло. Полицията така и не го задържала и така тайната останала скрита почти половин век. Истината започнала да се разплита, когато синът на Дейвид публикувал снимка във Фейсбук, на която баща му позирал с починалия преди години Пол. Когато брат му Питър видял фотографията, се вбесил и помолил семейството да я свали от социалната мрежа. В деня на трагедията той бил на четири години и снимката провокирала скрит в паметта му спомен. Оказало се, че Питър видял как вторият му баща държал Пол надолу с главата и го въртял силно нагоре - надолу. В един момент ударил главичката на бебето в камината и така го ранил смъртоносно.

Питър разкрил всичко на полицията и Дейвид бил арестуван. Пред полицията Питър разкрил още ужасяващи подробности от миналото. Разказал, че Дейвид често го биел и подлагал на всякакви мъчения. Многократно го потапял под вода във ваната, ритал и удрял с юмруци. Дейвид е обвинен в насилие над деца и убийство, той отрича вината си, но на този етап съдът смята, че е отговорен за тежките престъпления.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
81665 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.17 | 19:58

1
Измислена говняна "новина" !

Добави коментар

Водещи новини