Издъхналата в Китай 14-годишна руска моделка е отровена?

  • 16 ноември 2017 10:20

  • 11568
  • 0
Издъхналата в Китай 14-годишна руска моделка е отровена?
©

14-годишната руска моделка Влада Джуба,която припадна на модния подиум в Китай, а малко по-късно почина, може да е издъхнала от биологична отрова.

До този извод са стигнали руските експерти, изследвали тялото на момичето, съобщава Mash. Тялото на момичето бе транспортирано в Русия от Шанхай преди няколко дни. Произходът на отровата все още не може да бъде определен.

Специалистите отбелязват, че момичето може да е ухапано от някакво смъртоносно опасно насекомо, да е яло нещо или да е отровено умишлено. Назначени са нови експертизи, които трябва да установят точната причина за кончината на тийнейджърката.

За смъртта на Влада бе съобщено в края на октомври. Момичето почина в една от болниците на Шанхай при много странни обстоятелства. Рускинята лежа два дни в реанимация с много висока температура. 14-годишната рускиня работела като модел. Имала договор с местна агенция. В медиите се появи версия, че момичето може да е починало от менингит. Майката на Влада пък разказа, че детето й работело много и се оплаквало, че е много уморено.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
11568 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини