Президентството: "Българската Коледа" не набира нови лица на кампанията

  • 15 ноември 2017 18:13

  • 1343
  • 0
Президентството: "Българската Коледа" не набира нови лица на кампанията
© Novini.bg (архив)

Във връзка с постъпили в Администрацията на Президента на Република България сигнали за предполагаема измамна схема, използваща името на „Българската Коледа“, от прессекретариата на държавния глава информираха, че организаторите на благотворителната инициатива не са упълномощавали както физически, така и юридически лица да осъществяват дейност по набиране на нови лица на кампанията.

Дейността на рекламна филмова къща, която провежда кампания в социалните мрежи за набиране на нови лица за „Българската Коледа“, е опит за злоупотреба и измама с името на благотворителната инициатива, категорични са от президентството.

Администрацията на държавния глава се е обърнала към компетентните органи за предприемане на необходимите действия по случая с оглед предотвратяване и преустановяване както на злоупотреби, така и уронване доверието в инициативата.

От президенството се обърнаха към гражданите да бъдат предпазливи и при получаване на подобно предложение своевременно да информират съответните компетентни органи с оглед предотвратяване на измама.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини