Актрисата Роуз Макгауън е била арестувана, след като сама се е предала на полицията

  • 15 ноември 2017 10:53

  • 3777
  • 1
Актрисата Роуз Макгауън е била арестувана, след като сама се е предала на полицията
© Getty Images/Guliver

Американската актриса Роуз Макгауън - едно от главните действащи лица в скандала с обвинения в сексуални посегателства продуцент Харви Уайнстийн, е била задържана от полицията, след като сама се е предала на властите, предадоха световните информационни агенции.

44-годишната Макгауън се е предала на полицейските власти в окръг Лаудън, щата Вирджиния, след като в края на миналия месец беше оповестено, че е издадена заповед за задържането. Впоследствие се изясни, че заповедта е издадена още на 1 февруари, след като през януари в лични вещи на актрисата, оставени на международното летище "Дълес" във Вирджиния, са открити следи от контролирано вещество. Според "Варайъти" става въпрос за кокаин.

Роуз Макгауън, която отрича отправените й обвинения в притежание на наркотици, е била освободена под гаранция от 5000 долара. Ако вината й бъде доказана, актрисата може да бъде осъдена на до една година затвор.

Броени дни преди да бъде съобщено, че е издадена заповед за задържането й, Роуз Макгауън обвини продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз.

След като беше оповестено, че полицията е получила разпореждане за ареста й, актрисата написа в Туитър: "Опитват се да ме накарат да замълча. Във Вирджиния е издадена заповед за задържането ми. Това е нелепо", припомня Франс прес.

Последвайте канала на

БТА
3777 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.15 | 13:30

1
Империята отвръща на удара.

Добави коментар

Водещи новини