Харесайте facebook страницата ни

Нинова се закани: Борисов и Атанасова ще понесат съдебна отговорност за твърденията си (видео)

Добре съм след катастрофите. Не съм притеснена, но се породиха съмнения. От НСО ми се обадиха да ме охраняват, но аз отказах, защото това е лично мое виждане. Хората не плащат данъци, за да отиват техните пари за охрана на плитиците. 

Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на ... към профила . "Искаме оставките на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и ... към профила и Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6 ... към профила заради данните от филма на Елена Йончева. Има свидетел, който е готов да потвърди, че на границата се извършва нелегален трафик на хора покровителстван от най-високите етажи на властта. Йончева е финансирала сама филма си и не знам колко струва. Появата на Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила на премиерата беше провокация. Ръката му увисна във въздуха за втори път, защото не му вярвам. Управляващите трябва да спрат да говорят глупости за оградата и да понесат политическа отговорност. Точно за това искаме главният прокурор да се яви в парламента. Ще го питаме за разследването за оградата и за разследванията за строежа на магистрали, както и за санирането. По всички тези теми има множество сигнали", разкри тя.

"Участвала съм в приватизацията на "Техноимпекс" и никога не съм го крила. Когато влязох в политиката продадох акциите си. Тази сделка е проверявана три пъти от трима различни главни прокурори. Няма от какво да се притеснявам. Нека бъде проверена и четвърти път. Да му мислят тези, които ще бъдат проверявани за първи път. Готови сме да разговаряме за приватизацията, но нека разговаряме за всички теми по време на прехода. От ГЕРБ се опитват да вдигнат пушилка и да прикрият своите далавери. Мониторинговият доклад на ЕК е лош за България и управляващите се опитват да правят кризисен пиар с темата за приватизацията", каза още Нинова.

"Никога не съм уволнявана за корупция. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила , Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е ... към профила и още няколко души ще понесат съдебна отговорност за твърденията си. Борисов трябва да се яви в парламента и да каже кои депутати от БСП са замесени в наркосделки. Не може да се говори без покритие", категорична беше тя.

"Разговарях с Иво Христов и се разбрахме, че изказването му е недопустимо. Той се извини. Вотът на недоверие ще се случи. Цялата държава протестира, близо 2 млн. души са на прага на бедността, корупцията е навсякъде. Точно заради това ще бъде внесен този вот", обяви Нинова.

Коментари
Коментари (23)
Коментирай
Кори е (гост)
17.11.2017 | 20:54

противна,лъжлива, ехидна.....екземпляр

Рейтинг:
 
5
Свобода за България от комунисти и рубладжий !!!!! (гост)
17.11.2017 | 20:55

МРЪСНА ДОЛНА ПРОДАЖНА комунистическа КУРВА рубладжийка

Рейтинг:
 
7
(гост)
17.11.2017 | 20:55

Мухла ! Простачка

Рейтинг:
 
8
(гост)
17.11.2017 | 20:55

Много нагла комунистическа пачавра !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Рейтинг:
 
14
(гост)
17.11.2017 | 20:55

Как не я е срам тая крадла комунистическа ама комунист има ли срам ??????????????????????

Рейтинг:
 
17
Биволицата от Крушовица (гост)
17.11.2017 | 20:55

От къде са милионите на биволицата курнела ????????????????

Рейтинг:
 
11
Българин (гост)
17.11.2017 | 20:55

Българите сами си избраха пътя , цяла България кара западни коли , работят на запад а не във пияната руска кочина хохохохохохохохоххохохохохохохохохох

Рейтинг:
 
14
(гост)
18.11.2017 | 01:24

Между 20 и 30 годишни возила, работната ръка е така нар. черна неблагодарна работа и това е, като гледам друго не си казал освен злобата си към Русия, рязан педераст!

Рейтинг:
 
6
Иван (гост)
17.11.2017 | 20:55

Хихихи - Нинова през 97-ма година била на тридесет и няколко години - Антон Тодоров публикува цената на придобиване но тя не помни.Лелееее г-жа лъжа стигна далеч с лъжите.Някак озверяла изглеждаше зад маската на ехидна мазна усмивка - щели сме да разберем кои са мутрите....

Рейтинг:
 
13
БЪЛГАРИТЕ РАБОТЯТ НА ЗАПАД НЕ ВЪВ руска КОЧИНА (гост)
17.11.2017 | 20:55

ЗАЩО НА комунистите ДЕЦАТА ИМ УЧАТ НА ЗАПАД А ТЕ ЛЪЖАТ ПРОСТИЯ НАРОД ЧЕ У руската КОЧИНА Е РАЙ ????????????????????????????????????

Рейтинг:
 
11
АНТИКОМУНИСТ !!!!!!!!!!!!!!!!! (гост)
17.11.2017 | 20:55

Защо комунистите ,са толкова мръсни боклуци , защо комунистите избиха цвета на нацията ,защо комунистите са крадци , лъжци и убийци ?????????????????

Рейтинг:
 
11
ПОМНИМ ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА ГЛАД И МИЗЕРИЯ (гост)
17.11.2017 | 20:55

ПРЕДЛАГАМ ПРОДАЖНИТЕ комунисти ДА СИ ПОПРАВЯТ ЧИНИЯТА НА БУЗЛУДЖА И ГАЗ ЗА ЧЕРВЕНАТА ПЛАНЕТА МАРС ТАМ ИМ Е МЯСТОТО

Рейтинг:
 
12
Свобода за България от комунисти и рубладжий !!!!! (гост)
17.11.2017 | 20:56

Най големия враг на България са продажните комунисти -рубладжий .

Рейтинг:
 
16
1 2
 
Добави Коментар