Карл Лагерфелд разкритикува миграционната политика на Германия

  • 15 ноември 2017 08:02

  • 1965
  • 1
Карл Лагерфелд разкритикува миграционната политика на Германия
© Getty Images

Известният немски дизайнер и моделиер Карл Лагерфелд разкритикува миграционната политика на Германия и обвини канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се в това, че е отворила границите и е пуснала в страната "заклетите врагове на евреите", съобщава "Дейли Мейл".

"Това, което ще кажа сега е ужасно, но не трябва да бъдат убити милиони евреи, а след това на тяхно място да бъдат доведени техните заклети врагове, дори и ако между двете събития са минали десетки години", заяви 84-годишният Лагерфелд в директно предаване по френската телевизия C8.

Веднага след предаването, телевизията е получила множество жалби от зрители. Дизайнерът е бил наречен ислямофоб, а също така е бил посъветван да стои далеч от политиката. Но също така имало и такива зрители, които поддържали мнението на моделиера. Малко по-рано Лагерфелд бе заявил: "Меркел вече има милиони и милиони мигранти, които са добре интегрирани, работят и всичко е наред...няма нужда тя да подобрява имиджа си след гръцката криза като приеме още милиони мигранти. Само погледнете какво се случва във Франция, страната известна с човешките си права".

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1965 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Gost

2017.11.17 | 22:12

1
Какво търсят ислямисти в християнски държави

Добави коментар

Водещи новини