Харесайте facebook страницата ни

Софиянски: ГЕРБ и БСП вдигат пушилка с ревизията на прехода

Трябва да видим защо се заговори за приватизацията. ГЕРБ и БСП се сбиха за корупцията. Тогава се сетиха, че последните 12 години на власт са били само те и трябва да се борят със собствената си корупция. Точно поради тази причина решиха да се върнат назад във времето.

Това каза пред камерите на БТВ Стефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има ... към профила , който коментира идеите да се ревизира целия преход в България. "Има приватизационни сделки, на които давността не е изтекла. Защо не се започне с тяхното ревизиране, а се вдига пушилка за стари сделки? След 1989 година България преживя два фалита. Първият беше по времето на Андрей Луканов. Вторият беше по време на Жан Виденов, когато фалираха 8 банки. Защо не се занимават с тези неща? Защо не разследват тези два фалита? Защото тогава всички бяха БСП. И Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на ... към профила , и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила , всички, които сега искат да разследват. Не се притеснявам от ревизия на приватизацията. Когато бях служебен министър, се случиха две големи приватизационни сделки и в тях няма нищо нередно", категоричен беше Софиянски.

Коментари
Коментари (6)
Коментирай
(гост)
21.11.2017 | 19:54

Абе мислите, че видните представите ли на т.нар. "синьо" пространство не са предупредени и не са се подготвили, вече? То тиквата работеше с тях айде не ставайте толкова наивни. Всичко е свързано.

Рейтинг:
 
1
(гост)
21.11.2017 | 19:54

Мазен наглец

Рейтинг:
 
0
мафия (гост)
21.11.2017 | 19:54

а как се хилеше преди ,мноого се е умислил защо ли?

Рейтинг:
 
0
Иван Костов (гост)
21.11.2017 | 19:54

Гузен негонен бяга !!!

Рейтинг:
 
0
Гост (гост)
21.11.2017 | 19:54

Треперят му гащите и на тоя мошеник

Рейтинг:
 
0
данъкоплатец на Прехода (гост)
21.11.2017 | 19:54

Изобщо не му треперят гащите,първо- защото отдавна ги е изпразнил от съдържание и второ- защото много добре знае, че са от едно котило и нищо няма да излезе от тая поредна пушилка.

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар