Харесайте facebook страницата ни

Спас Гърневски: БСП опитват да дестабилизират страната от самото начало на "Борисов" 3

© БТВ

Сега не е време за оставки, пред България стоят изключително сериозни предизвикателства, които вече чукат на вратата – европредседателството, Балканите, вътрешното управление. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по повод искането на БСП вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и ... към профила и министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6 ... към профила незабавно да подадат оставка заради разкритията във филма на депутата от левицата Елена Йончева за оградата по границата.

Филмът на Йончева е от онези опити за дестабилизация на страната, които започнаха от началото на новото управление. Свидетели сме на манипулация и фалшиви новини от самото начало. Този опит за дестабилизация няма как да успее, каза Гърневски.

Дебатът за корупцията е добра тема, но той трябва да започне от 1990 г., когато бяха сключени престъпни приватизационни сделки, да мине през създаването на мафията по време на Беровото правителство и ограбването на парите на хората от банките по времето на Виденов. Нинова обвинява ГЕРБ и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила в корупция, а те управляват страната от 2009 г. - до това време всичко беше приключило, осъществи се замислът да трансформираш политическата власт в икономическа, като се откажеш от идеалите си, и след това отново да се опиташ да трансформираш икономическата власт в политическа. Тази постановка се играе на българската политическа сцена вече 28 г., заяви депутатът от ГЕРБ.

По думите му темите за корупцията и приватизацията трябва да се разглеждат заедно, защото са тясно свързани.

Коментари
Коментари (7)
Коментирай
AC DC (гост)
15.11.2017 | 20:39

Филмът на Йончева е достъпен, така че всеки който се интересуваше го видя. Няма как да обяснявате колко е фалшив и неуместен. Европредседателството не е градска баня да къпе всякакви мискинлъци.

Рейтинг:
 
3
(гост)
15.11.2017 | 10:54

Америка не е държава на възможностите, България е! Щом един отявлен рекетьор и бухалкаджия може да отиде и да стане нещо повече в правителството, вместо да търка наровете в килията.

Рейтинг:
 
0
оня с коня (гост)
16.11.2017 | 18:59

Когато герб направиха платените протести трябваше да бъдат осъдени.

Рейтинг:
 
3
Боко и Цвъки (гост)
16.11.2017 | 18:59

удари по силен език и ще има суджук

Рейтинг:
 
3
гост (гост)
16.11.2017 | 18:59

Този до вчера беше ГЕРБ, ояде се,премина в друга коалиция,целта е една и съща -власт и пари

Рейтинг:
 
1
БЕЗРАЗЛИЧЕН (гост)
15.11.2017 | 09:53

сътвори а не говори - или ще ти кажа че си ми ясен

Рейтинг:
 
0
(гост)
16.11.2017 | 18:59

Скапан дърт комуняга не ти ли е неудобно да плюеш в паницата от която до скоро лапаше ????????

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар