Той се разведе 8 пъти, а деветата му булка го остави пред олтара

  • 14 ноември 2017 10:07

  • 13585
  • 0
Той се разведе 8 пъти, а деветата му булка го остави пред олтара
© pixabay.com

Мъжът с най-много бракове (и разводи) в Обединеното кралство остана разочарован, след като жената, която трябваше да се превърне в негова съпруга номер девет, го напусна и избяга с друг мъж преди сватбата.

69-годишният Рон Шепърд вече се е жени осем пъти, но е сигурен, че е намерил своята "съпруга завинаги", когато среща 28-годишната Кристъл Лалек.

Въпреки че предишните му осем брака се провалят, той има големи надежди за бъдещето си, защото "я обича с цялото си сърце". Но мъжът от Съмърсет е покрусен, когато се прибира и открива, че тя го е напуснала, съобщава Daily Mail.

Преди това двойката е уведомена от министерството на външните работи в страната, че филипинката Кристъл не може да остане в Обединеното кралство, а трябва да се върне в родината си.

Рон признава пред Daily Mirror, че двамата не са консумирали връзката си, защото Кристъл била християнка и не вярвала в секса преди брака.

След като момичетото го напуска, той научава от своя приятелка, че тя е срещнала друг мъж. Затова той се обажда на миграционните служби - в случай че Кристъл е решила да остане в страната незаконно. 

Двамата се срещат в Тайланд през 2015 г. Тогава Кристъл твърди, че не използва Шепърд, за да получи виза и да остане във Великобритания.

Въпреки разбитото си сърце, Рон е убеден, че ще открие девета жена, за която да се ожени и вярва, че истинската му любов е "все още там".

Още по темата прочети тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
13585 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини