Тома Биков: Нинова е длъжна да подкрепи предложението за приватизационните сделки (видео)

  • 14 ноември 2017 08:35

  • 2829
  • 8
Тома Биков: Нинова е длъжна да подкрепи предложението за приватизационните сделки (видео)
©

5200 сделки трудно могат да бъдат преразгледани, но могат да бъдат разследвани и ако има някакви измами, всеки да си понесе отговорността.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който коментира предложението на партията да отпадне давността за разследване на приватизационните сделки. "Има хора, които са извършили престъпления, а сега си спят спокойно. Ние не сме против приватизацията като инструмент. Този инструмент беше много важен в началото на прехода. Лошото е, че при нас приватизацията се случи много бавно и с редица измами. Много предприятия бяха източени и фалирани. Не искам да споменавам партии, но при БСП тези фалити и източвания бяха най-много. Ние сега искаме да дадем още една линия, по която да се води борби с корупцията. През 1991-1992 година имаше хора, които буквално за една нощ се събудиха милионери. Българският народ не разбра как стана това и има едно чувство за несправедливост", разкри Биков.

"Няма да има избираемост кои сделки да се проверяват. В разследваните приватизационни сделки ще влязат и годините, в които е управлявала ГЕРБ. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е длъжна да подкрепи това наше предложение. БСП винаги са били против приватизацията, а сега изведнъж се оказва, че половината им ръководство е забогатяло от приватизацията. Чух, че ще взели да взимат решение на пленума си, което е странно", каза още Биков.

"Призоваваме всички политически сили да подкрепят нашето предложение и да минем по бързата писта с промяната в Конституцията. Нашите намерения са ясни още от миналата година. Бойко Борисов го заяви ясно. Сега намираме първия удобен момент и искаме да направим тези промени. Пак ще дам пример с БСП. Те вдигат пушилки и скандали, но не предриемат нищо повече. Раздухаха редица скандали, но нито са подали сигнал за Хасково примерно, нито за нещо друго. За разлика от тях, ние като кажем нещои го изпълняваме", завърши депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2829 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2017.11.15 | 09:49

8
Е ДЛЪЖНА Е, АМА КАК ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ГЮВЕЧА СИ?
Гост

2017.11.15 | 09:48

6
Крадеца вика дръжте крадеца този е срам за България
аз

2017.11.15 | 09:48

7
И с какво точно срами България?! Не виждам нищо в биографията му, което да може да бъде наречено "срам".

2017.11.15 | 09:48

5
Това вчерашно лайно голям политик стана !!! ХА ХА ХА !!!!

2017.11.15 | 09:48

4
Оня бандит Костов ще влезе ли в пандиза ???????
@

2017.11.15 | 09:48

3
Тоя се врътка като ветропоказател
гост

2017.11.15 | 09:48

2
Ако имаш достойнство няма никога да се показваш,ти който сменяш партиите само да си във властта,който плюеше Бойко сега вече тръгна да говориш глупости,разбира се,че се опитвате да разсипите Нинова ,както направихте и с много други ,които си позволиха да критикуват Борисов
гост

2017.11.15 | 09:48

1
В ГЕРБ няма ли един-двама по авторитетни хора,умни и честни,че показват все тези-Биков и Атанасова,хора които с всяка изречена дума сеят злоба,омраза,нещо от което няма нужда българският народ.Може би пък нарочно Борисов ги слага на първа линия,за да има после какво да обяс

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини