Харесайте facebook страницата ни

Десислава Атанасова: Трябва да има яснота по приватизационните сделки (видео)

Даваме възможност на компетентните органи да продължат разследването, ако е изтекла давността. Това се предлага от ГЕРБ, които поискаха промени в Конституцията. Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е ... към профила заяви в сутрешния блок на Нова, че над 5200 сделки има в приватизационния период, като проверките по някои от тях са спрели поради изтекла давност.

Периодът, който се обхваща е от 1992 година до 2017 година.

Ние искаме истината за този период. Както виждате той обхваща и периода на управление на ГЕРБ.

Ние нямаме комплекс, заяви депутатът от ГЕРБ. Емблематично е едно предприятие, което е продадено за 1 долар - Кремиковци, даде пример тя. Целта на това предложение е истина и прозрачност, заяви Атанасова. Ако се докаже, че има извършено престъпление, се преминава към следваща фаза - отнемане на имущество,придобито по незаконен начин, посочи тя.

Трябва да има яснота по тези приватизационни сделки, категорична бе тя.

Очакваме всички парламентарни групи да се присъединят към подписката, заяви Десислава Атанасова.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
Гост (гост)
17.11.2017 | 18:55

А сега какво правим Цветелинчето ибати БОКО много лошо А на паркинга на хотел Славия и бай МИЛЕ ами СЕГА

Рейтинг:
 
0
Ьхьььь!!! (гост)
15.11.2017 | 09:54

Я сега да вземе да си каже Краднелия Сланинова как само на 25 години стана приватизатор? И стига евтин популизъм, ако не иска паралелна държава да спре да се кланя на Путин и да се дупи на олигарсите!!!

Рейтинг:
 
5
Не нам тия! (гост)
15.11.2017 | 09:55

"Дрън,дрън-ярина"... .На нас ни е много ясно кой окраде 300 милиарда,а не 30,каквото е официалното твърдение,знаем и имената на разбойниците. Другото,като наказателна отговорност,за която приказвате е вятър работа.

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар