Астросъветът днес: Не планирайте нищо, тъй като може да “затънете в блатото”

  • 14 ноември 2017 06:15

  • 5302
  • 0
Астросъветът днес: Не планирайте нищо, тъй като може да “затънете в блатото”
© Pixabay

Луната е в знак Везни от 01:26ч. В това време често хората са склонни на отстъпки, изпадат в колебания и нерешителност.

Ден, в който цари дух на хармония и желание за общуване, за партньорство. Конфликтите драстично намаляват и хората стават по-миролюбиви, по-лесно разбират нуждите на другите. Нужда от справедливост и законност в обществото. Благоприятно за лекуване на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, особено панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да спазват строга диета.

26 лунен ден започва от 02:52ч и продължава целия ден – ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът към вас е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. Много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете за думите си или по-добре замълчете. Няма да е зле, ако се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели. 26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на различен род провокации и съблазни. Необходимо е да запазите спокойствие и въздържание. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характера емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи. 26 лунен ден се счита за един от най-опасните дни за здравето. Денят е свързан с обмяната на веществата. Става за премахване на брадавици, за изпъване на бръчки и за очистителни процедури. Полезни са масажите и козметичните процедури, както и работа с акупунктурни точки.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат скандали и спорове.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Диета - Строго е забранено месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.
Благоприятно за посещение на църква или храм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5302 0

Свързани новини

Водещи новини