Биг Брадър стартира с изненади

  • 13 ноември 2017 21:00

  • 12804
  • 1
Биг Брадър стартира с изненади
© Фейсбук

Пръв прага на Къщата на Big Brother: Most Wanted тази вечер прекрачи победителят в първото издание на VIP Brother – Константин. С участието на толкова опитен играч Големият брат намеква, че предстои изключителен сезон.

“В Big Brother очаквам само готини хора да се забавляваме и да си избухваме. Купата никога не съм я искал, колкото и тривиално да звучи, но ако я взема, ще си я кача при другите неща, какво да правиш”, разкри певецът и благодари за ролята, която шоуто е изиграло в живота му.

Константин веднага се сдоби с достойна конкуренция в лицето на втория участник в най-криминалния сезон на риалитито – Димитър Ковачев - Фънки.

“От VIP Brother 2012 си спомням прекрасните изживявания с Къцамун, но сега той е минало, а аз бъкам от идеи за новия сезон”, сподели музикантът, цитиран от Нова телевизия. "Този сезон ще бъде много тегаво, смятам да се държа цивилизовано, но каквото сабя покаже", заяви Фънки.

Двамата бързо намериха общ език и се съюзиха, за да скроят първия номер на следващите съквартиранти. Bi Brother оцени техния талант и им възложи първата тайна мисия – да сформират своя каубойска банда, чиито членове да изберат от останалите звезди, а тези, които не изберат, ще се превърнат в индианци и ще спят в прерията.

Трета в Къщата влезе първата представителка на нежния пол - Людмила Захажаева, макар че самата тя се сравни с “една голяма бомба, един взрив”.

“Във VIP Brother 2014 се появих като гост. Бях разочарована, защото хората тогава показаха много ниско ниво на обща култура. Сега влизам в Big Brother, защото ще бъда пълноценна като участник, а не като гост. Ако пак се наложи с такъв тип хора да се срещна, директно ги изпращам в лудница, но в по-тежко отделение”, заяви дамата, известна с поразяващия си език. Люси влезе със заявката, че ще прояви пълния си потенциал, но Константин и Фънки решиха друго, като я пратиха в прерията при индианците.

Участието във VIP Brother 2015 година е “най-емоционалният и най-хубав момент” за модела Светлана Василева, която влезе четвърта в Big Brother: Most Wanted. Сега обаче тя едва ли ще си спомня старта на риалитито с добро, тъй като главатарите на каубойската банда решиха да я пратят в прерията при Людмила Захажаева.

“Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила. За мен VIP Brother беше едно голямо училище и станах много по-зрял и по-различен човек”, сподели красавицата и допълни, че определено много се е променила след 2015 година, а зрителите ще видят една “секси Светлана Василева”. Как ще я посрещне обаче Людмила и дали Светлана ще успее да я омае, предстои да разберем.

Победителят във VIP Brother 2015 Джино Бианкалана е петият участник. “Миналия сезон показах себе си и това ще покажа пак. Щом не съм се изложил преди, не вярвам да се изложа и сега. Нищо не се знае, може да се влюбя вътре. Аз съм винаги отворен за любов”, пошегува се Джино и разкри, че в Къщата ще търси разтуха след тежките си преживявания през последните две години. Бизнесменът не се поколеба да направи заявка за втора победа в най-популярното риалити в България, но сподели, че не иска да се впуска в битки. Тези негови мабиции явно раздразниха Фънки и Константин, които единодупно решиха, че от него ще стане страхотен вожд на индианците.

Положението за Джино може да стане нетърпимо с влизането в Къщата на най-неприятния и дразнещ за него Съквартирант - певицата Луна. "Ако някой се плаши от мен, да не влиза в Big Brother. Аз съм такава каквато съм – хубава, лоша, това съм аз – оригинал", обяви попфолк дивата.

"Аз, Луна, влизам в Къщата на Big Brother, защото "без теб не мога да живеят, без теб животът е лъжа, без теб аз искам да умра", разкри с песен изпълнителката.

"Аз съм Динко от Ямбол. И хората ме познават като Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от ВИП-ове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите". Така се представи шестият участник в Big Brother: Most Wanted.

"Влизам в Къщата, защото ми е интересно, това предаване ме кефи. Динко не лъже. Big Brother... мисля, че ще станем комбина с него. Каквото каже, ще изпълнявам, щом съм се хванал на хорото, ще го играя. Сигурно много хора ще влязат с едно лице в Big Brother, а ще излязат с друго. Аз влизам такъв и такъв ще изляза", заяви известният гражданин на Ямбол.

Тематиката на Big Brother: Most Wanted бе загатната още с промото на сезона, в което Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева влизат в ролята на агенти, търсещи следи за бъдещите участници. Детективската и дори криминална тематика ще бъде основна линия през целия предстоящ сезон, а Big Brother непрестанно ще предизвиква най-търсените риалити звезди.

Последвайте канала на

Novini.bg
12804 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2017.11.14 | 13:31

1
Who cares? И това издание няма да гледам защото целият формат е глупав

Добави коментар

Водещи новини