Началникът на Генералния щаб на армията в Македония пристига у нас

  • 13 ноември 2017 15:48

  • 2017
  • 1
Началникът на Генералния щаб на армията в Македония пристига у нас
© Getty Images (Архив)

Началникът на Генералния щаб на Армията на Република Македония генерал-лейтенант Методия Величковски пристига в България.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Генерал-лейтенант Методия Величковски е у нас на работно посещение по покана на началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев.

Визитата на македонската делегация ще продължи до 15 ноември. Целта на посещението е обсъждане състоянието и перспективите за развитие и разширяване на двустранното военно сътрудничество.

Официалното посещение на началника на Генералния щаб на Армията на Република Македония ще се състои пред паметника на Незнайния воин утре.

След това ще се проведат срещи с началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев и със заместник-министъра на отбраната Анатолий Величков, посочиха още от ведомството.

В програмата е планирано също провеждането на разговор с началника на Военна академия „Г. С. Раковски“ генерал-майор Груди Ангелов, както и с началника на Националния военен учебен център „Чаралица“ полковник Мирослав Маринов при посещението на комплекса, което ще се състои на 15 ноември.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2017 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.13 | 16:32

1
македония няма генерали, къв генерален щаб

Добави коментар

Водещи новини